dalila mujic vristala

Maldivi: Dalila ostala u potpunom šoku! (VIDEO)

Iako su imali problema, pa je čak dolazilo i do fizičkog nasilja, čini se da se na sve to zaboravilo jer je će sada napraviti korak dalje.

Dalila Moreno doživela je veliko iznenađenje u rijalitiju Maldivi, kada je ušao njen dečko Mladen Vuletić, kog nije dugo videla, i zaprosio je!

Dalila Moreno i Mladen Vuletić započeli su svoju vezu u rijalitiju Parovi, u kom su oboje došli do samog kraja, a ni to što je Dalila prešla u Maldive nije uticalo na njihovu romansu.

Iako su imali problema, pa je čak dolazilo i do fizičkog nasilja, čini se da se na sve to zaboravilo jer je će sada napraviti korak dalje, pošto je Mladen sinoć zaprosio svoju dragu.
Naime, Dalila je već danima bila tužna jer nije videla svog dečka i čak nije želela ni da slavi svoj rođendan, ali onda je dočekalo iznenađenje. Mladen je sa trubačima ušao u kuću, što je nju na prvom mestu jako obradovalo, pa su se dugo grlili i ljubili na mostiću, a onda je Mladen kleknuo, izvadio prsten i upitao je da se uda za njega, na šta je ona odmah pristala.

Čitaj još  Zmajevi fanovi napali Gastoza!

Nakon toga je usledila žurka, a budući mladenci su se u jednom trenutku iskrali i otišli u apartman, kako bi mogli da budu nasamo.

Pogledajte kako je to izgledalo:

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti MALDIVI OVDE