dalila moreno zavrsila u izolaciji

Maldivi: Dalila opasno ispljuvala bivšu učesnicu (VIDEO)

“Samim ovim od junačine, stene crnogorske, napravi biseksualca koji preferira trandže”, deo je priče koju je iznela bivša učesnica rijalitija.

Jelena Krunić, za koju je Dalila Mujić u Maldivima rekla da je transvestit, uz gomilu psovki je poručila bivšoj cimerki da joj je bila sa dečkom Mladenom Vuletićem.

– Pošto me opsedate ovim sranjima, a nisam imala uopšte nameru da komentarišem, al’ vidim da ne odustajete i neki me čak i pitaju da li je to možda istina, e ‘vako. I dalje sam i te kakva muškarčina, kako niste ranije provalili, pa karala sam sve one muškarce iz rijalitija u bulju kolike su u stvari pičke zapravo, a ne muškarci (izuzeću samo Vladimira Tomovića koji neće biti deo ovog ironičnog odgovora jer je jedini veći muškarac od mene bio u vili). Dakle, dražesna Dudlila, tako sam i Mladena (ili ti ljubav tvog života) isto karala jer mi se onda čini da on baš voli transvestite i privlače ga isti. Nismo se odvajali! Samim ovim od junačine, stene crnogorske, napravi biseksualca koji preferira trandže.
– Onda samim tim pljunu i sebi u facu jer i sebe deklariše transvestitom. Dakle, Mladen Vuletić iz Zete voli transvestite. (Zaključak prvi) Karam i vas upravo sad dok čitate ovo što pišem na ovaj doktorat gluposti Dudlile tuzlanske, koja je prešla igricu “najgluplji” a vi moje karanje i dalje osećate i polako ćete preći i vi igricu “Dobro izjebani od strane Krunićke” sve dok mi ovo kačite na zid, šerujete (jer jbg, Krunićka je No 1 u procentima šerovanja i dizanja rejtinga – zaključak drugi ), slušate i uopšte gledate sada neke mediokritete zatvorene kako lagano lude. Kraj. Izjebani ste. Svršila sam – poručila je Krunićeva.

Čitaj još  Farma: Maja Nikolić se okomila na starlete! (VIDEO)

Pogledajte šta je Dalila rekla za Jelenu:

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti MALDIVI OVDE