Majka pevačice može da reši slučaj ubistva?!

Policija veruje da bi od velike pomoći reči koje je doslovce izrekla u tom razgovoru jer ako je majci tada pomenula da je na nasipu to znači da ju je ubica usmrtio 7 minuta posle toga baš na tom mestu.

BEOGRAD – Slučaj svirepog ubistva pevačice narodne muzike Jelene Krsmanović Marjanović ne prestaje da intrigira javnost ni 18 dana posle zločina.

Beogradska policija svakodnevno je češljala nasip u borčanskom naselju Crvenka kojim je Jelena te kobne subote, 2. aprila istrčala poslednji krug, a inspektori su u međuvremenu i vremenski rekonstriusali čitav događaj i utvrdili da je Jelenina svirepo ubijena u roku od najviše 7 minuta posle poslednjeg razgovora koji je tog popodneva vodila, a to je bio razgovor s majkom Zoricom.

Majci je rekla da će istrčati još jedan krug i doći kod nje, a policija sada pokušava da utvrdi i šta je u tom oslednjem razgovoru majci kazala od reči do reči – da li će još da trči, da li je još na nasipu… Policija veruje da bi od velike pomoći reči koje je doslovce izrekla u tom razgovoru jer ako je majci tada pomenula da je na nasipu to znači da ju je ubica usmrtio 7 minuta posle toga baš na tom mestu.

Ako ne, postoji mogućnost da je posle razgovora oteta, odvedena, ubijena na drugom mestu, a njeno telo potom naknadno bačeno u kanal.

Porodica Marjanović danas oko 11 časova napustila je porodičnu kuću u Borči.

Čitaj još  Dara Bubamara: Nikada nije bilo više pljuvanja na estradi!

Naime, Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, zajedno sa ocem Vladimirom, bratom Milošem i ćerkicom Janom napustio porodičnu kuču u Borči.

Oni su danas oko 11 časova izašli, ali niko ne zna kuda. Beogradsko naselje koje je potreslo stravičan zločin danas je potpuno mirno.

Posle dva sata, Marjanovići su se vratili u kuću u Borči.
Nasip na kome je Jelena istrčala poslednji krug, danas je neprepoznatljiv. Šiblje koje ga je ranije prekrivalo, sada je potpuno raščišćeno, u potrazi za nekim novim dokazima koji bi doveli do ubice.

Inspektori su u međuvremenu i vremenski rekonstriusali čitav događaj i utvrdili da je Jelenina svirepo ubijena u roku od najviše 7 minuta posle poslednjeg razgovora koji je tog popodneva vodila, a to je bio razgovor s majkom Zoricom.

izvor: EPK