maja nikolic magazin in

Maja Nikolić napustila emisiju zbog voditeljke!

“Ja sam na Pink došla zbog Milice Mitrović, a ne zbog nje. Vratila bih se da mi se izvinila, ali to nije uradila”, rekla je ljutito pevačica.

Pevačica Maja Nikolić još jednom je pokazala da je pravi skandal majstor.

Maja Nikolić napustila je juče snimanje „Magazina In“ jer ju je, kako kaže, voditeljka Sanja Marinković ponizila i izvređala pred ostalim gostima!

Revoltirana ponašanjem domaćice emisije, pevačica je u pauzi pokupila stvari i besna napustila televiziju Pink. Kako otkriva izvor, koji se zadesio na licu mesta, Marinkovićeva je od početka snimanja imala pik na pevačicu i samo je bilo pitanje trenutka kada će izbiti kurcšlus.

Voditeljka je Maji zabranila da spominje Staniju Dobrojević i osobe koje nisu prisutne, da bi kasnije od ostalih gošći tražila da odgovore na pitanje da li bi momcima slale provokativne fotografije, kao što je to radila Dara Bubamara.

– Sanja je reklamirala jedan preparat za oralnu upotrebu, a Maja je dobacila da bi za taj proizvod zaštitno lice trebalo da bude Stanija, pošto je, kako se sama hvalila, najbolja u oralnom zadovoljavanju muškaraca. Voditeljka je opomenula Maju da ne priča o starleti jer nije tu, a onda je i sama pomenula Darine porno-fotografije. Tada je Maja uzvratila da nema smisla da pominje njenu koleginicu jer nije prisutna, pa je nastala opšta frka i tada je poručila Sanji da je se okane. Počele su da se svađaju, a sve to su nemo posmatrale ostale gošće Tamara Đurić, Jasmina Medenica, Jelena Golubović, Gabrijela Pejčev i Soraja Vučelić – kaže naš izvor.

Naša saznanja potvrdila je Maja Nikolić.
– Sanja me je iz čista mira izvređala! Tražila je od mene da ne spominjem Staniju, koja nije u emisiji, da bi i sama kasnije tražila od svih nas da komentarišemo Daru, koja takođe nije bila prisutna. Počela je da viče na mene, govorila mi je da ućutim i da sedim na svom mestu. U tom trenutku sam je ispoštovala, ali tokom pauze sam joj rekla da više nikad neću doći u njenu emisiju! Tada mi je poručila da se ne svađam s njom. Postupila je veoma neprofesionalno prema meni kao svom gostu. Ja sam na Pink došla zbog Milice Mitrović, a ne zbog nje. Vratila bih se da mi se izvinila, ali to nije uradila. Pretpostavljam da je Stanija Sanjina drugarica, pa je tako reagovala. Svakako, ja sam je verbalno i mentalno nadjačala i zato joj smetam – poručuje Nikolićeva.

Čitaj još  Jelena Karleuša ponovo ispljuvala Viki Miljković (VIDEO)

S druge strane, Sanja ne vidi problem.

– Snimila sam fenomenalnu emisiju, žao mi je što je Maja u pauzi odlučila da ode – kratko je rekla voditeljka.

Tamara iznenađena

Tamara Ðurić je iznenađena svađom Maje i Sanje.

– Nisam očekivala takvu reakciju, mislim da je sve moglo da prođe bez konflikta. Sanja je pomenula da se poznaju mnogo godina, pa samim tim njih dve znaju kako treba da se ponašaju. Što se mene tiče, uživala sam u emisiji – kaže starleta.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply