maca diskrecija pored selme

Macina majka: Senada je sve pričala kako bi se publika sažalila!

Bosanska starleta otkrila je da je mama htela da je se odrekne jer nije imala novca da je izdržava. Međutim, njena majka oštro je demantovala ove tvrdnje.

Iako nije odnela pobedu u rijalitiju „Parovi“, Maca Diskrecija je dobro zaradila jer joj je produkcija zbog nemaštine koja je prati od detinjstva dodelila utešnu nagradu od 10.000 evra.

Senada Nurkić je u nekoliko navrata u luksuznoj vili u Zemunu ukućanima pričala da je siroče i da je imala veoma teško detinjstvo. Iako je starletina tužna životna priča navela Aleksandra Požgaja da joj preko prijatelja obezbedi novu garderobu, ima i onih koji su njeno ponašanje oštro osudili. Tijana Ajfon i Gastoz su je često napadali da laže da joj je majka invalid, na šta im je Maca odgovorila da ne treba da pričaju o nečemu o čemu ne znaju detalje.

Nakon što je napustila rijaliti, Maca je otkrila da je majka htela da je ostavi u domu za nezbrinutu decu.

– Pošto me otac nije prihvatio, majka je htela da me da u dom. Nije imala novca da me podiže. Kad je shvatila da nemamo od čega da živimo, donela je odluku da je to najbolje rešenje. Jednog dana je odlučila da me ostavi na klupi u parku, ali na kraju nije imala srca za to – ispričala nam je Maca i dodala:

– Mama je zarađivala konobarisanjem po svetu, ali nikada taj novac nije donosila kući, niti je zarađivala za mene, sve sam sebi obezbedila pevanjem. Nikada nije bila tu za mene, pa me je baka othranila. Majka me nikad nije volela – sa suzama je ispričala Maca.

Čitaj još  Farma: Ukućanka bez blama pokazala gaćice (VIDEO)

maca pored selme

Pozvali smo Senadinu majku Enesu Hodžić, koja je demantovala ćerkinu priču:

– Nije tačno da sam htela da je dam u dom, jer da je tako, uradila bih to još kad je bila beba. Ja jesam radila kao konobarica, ali nikada u inostranstvu. Sav novac koji sam zarađivala dala sam njoj jer je oduvek volela skupe stvari.

Ona ne krije razočaranje što njena ćerka nije odnela pobedu u rijalitiju:

– Verujem da je Senada sve to ispričala kako bi se publika sažalila na nju. Žao mi je što nije pobedila jer sam mislila da će tim novcem moći sebi da obezbedi budućnost i da se skući.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir Stars

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply