maca diskrecija sokirala

Maca ponovo zaprepastila fanove!

Starleta je izjavila da ne voli plastične operacije, iako je sama ugradila silikone u grudi, a razlog za to je da joj bolje stoje elegantne haljine.

Maca Diskrecija oprobala se u klizanju, a svi su primetili da je nešto drugačije u njenom govoru.

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, izgleda da je potpuno zaboravila odakle dolazi, pa je svoj govor zamenila ekavicom.

Maca je izjavila da ne voli plastične operacije, iako je sama ugradila silikone u grudi, a razlog za to je da joj bolje stoje elegantne haljine.

Za pevačicu koja izgleda najbolje na našoj sceni proglasila je Draganu Mirković i izjavila da bi volela da izgleda baš kao ona kada ostari.
Maca je rekla kako svoju pesmu nije snimila, zato što je morala da pomogne svojima u Bosni, ali da joj rijaliti sada ne odgovara i da će verovatno ući u neki rijaliti koji traje kraće, kao što je recimo Farma.

Roditelji ove starlete potpuno je podržavaju, osim što im smeta previše golotinje. A ovako Maca priča o tipu muškarca koji je juri:

Čitaj još  Narodnjaci učestvuju na šestom Radijskom festivalu

– Nisam nikada volela političare. U zadnje vreme spopadaju me košarkaši masovno, svaki drugi koji mi prilazi je košarkaš… Ja iskreno volim biznismene – izjavila je Senada.

Ona je rekla da ne voli da čita knjige i da mnogo više voli da gleda filmove.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti OVDE