maca diskrecija novi sou

Maca Diskrecija najavila neviđeni šou!

“Dakle, sada prvi put govorim ovako otvoreno o svemu, a posebno ću naglasiti da sam jako sretna posljednjih dana”, otkrila je poznata starleta.

Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija, nakon problema kojih je imala sa zakonom, kako reče, vratila se na scenu jača nego ikad.

– Napunila sam baterije i spremna sam za šou. Ulazim u novu sezonu „Farme“. Koliko me ljudi tamo žele i koliko mi pišu moji mačici poruke da bi me voljeli vidjeti, stvarno bi bilo šteta ne ispoštovati svoju publiku. Radi njih sam spremna za šou kakav niko do sada nije napravio – kazala je Senada.

Ispunjena je i emotivno, kako otkriva, konačno je pronašla muškarca svojih snova, koji je pazi na svaki mogući način.

– Dakle, sada prvi put govorim ovako otvoreno o svemu, a posebno ću naglasiti da sam jako sretna posljednjih dana. Za moju sreću postoji i dobar razlog. Naprosto se moram pohvaliti da se u mom životu pojavio jedan mnogo jak muškarac. Njegov identitet neću otkrivati jer se radi o jako bitnoj osobi koja je na velikoj funkciji i svi ga dobro znate jer je mnogo cijenjen i poznat – kazala je Senada i dodala:

– On je tu da se osjetim snažno i da imam njegovu zaštitu. Toliko je opsjednut sa mnom i toliko me voli da je pristao na to da i dalje imam potpunu slobodu da sama odlučujem šta ću raditi i s kim ću se viđati, ali je počeo da šalje ljude koji me prate po gradu jer želi da sam u svakom trenutku zašticena – otkrila je starleta.
Dodala je i da je dragi svakodnevno obasipa poklonima.

Čitaj još  Zadruga: Saška ponovo izazvala neprijatnu situaciju (VIDEO)

– Tretira me kao princezu. Baš me maloprije nazvao prijatelj video pozivom, pitao me da li sam u cvjećari, a upravo sam u svojoj sobi koja je puna cvjeća. Svaki dan mi šalje bukete cvijeća, kavijar, vocne koktele mi dostavljaju. Uživam i prija mi njegova zaštita. Trudit ću se opravdati njegov trud. Evo recimo u autoškoli super napredujem, a i smršavila sam tako da mi mnogi kažu da sam liniju dovela do savršenstva – završava Maca.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply