ljuba pantovic usla u rijaliti

Ljuba se konačno pridružila ćerki

Pantovićeva je priznala da je dolazilo i do obračuna i sa ženama, posebno su joj bile odbojne one od dva metra koje su nadobudne i misle da mogu sve.

Ljuba Pantović je gost u poznatom rijalitiju večeras, pa je otkrila prve detalje iz svog života. Majka Aleksandre Subotić pričala je o tome šta je radila u prošlosti.

Ona je izjavila da je zbog profesije morala da se bije, jer se bavila kik-boksom, pa je bila u prilici da se obračunava sa muškarcima.

O tome kako je reagovala kada je čula da je Aleksandru tukao bivši dečko ona je ovako odgovorila:

– Ja ne podnosim nepravdu, posebno ne muškarce koji tuku žene, psoebno što sam sposobna da se fizički obračunam i sa takvima i to radim sa zadovoljstvom. To znaju profesionalni sportisti kada uzmu nekog takvog šmekera da omlate – rekla je Ljuba.

Pantovićeva je priznala da je dolazilo i do obračuna i sa ženama, posebno su joj bile odbojne one od dva metra koje su nadobudne i misle da mogu sve.

Ljuba je svoju emotivnu ispovest u vili počela u mirnom tonu, ali kako emisija odmiče bodibilderka otkriva sve strašnije detalje iz privatnog života.
Ljuba je ispričala kako je Srboljub Subotić, stric njene ćerke, maltretirao njenu decu u prošlosti.

– Ja sam nju odvela u policijsku stanicu da prijavi slučaj kada ju je udario. On je njih polivao vrelom vodom, gađao peskom, metlama. Zato i jesam sa tim čovekom u sukobu, a trebala sam da ga polomim. To je čovek koji je ponosno isticao šta mu policija kaže. Cinkarosu, otkači se od moje familije. Dosadan si bogu i narodu, mojoj ćerci, meni – poručila je Ljuba.

Čitaj još  Kuća Velikog brata spremna za nove stanare (FOTO)

– Nikad nisam bila tu kada je Srboljub maltretirao decu. Ona me je zvala i vrištala na telefon. Vozila sam 200 da stignem do nje. Rekla mi je da je Srboljub došao i udario je nečim po glavi, čvoruga joj je izašla. Onda sam je odvela u policiju. On je na taj način provocirao mene – objasnila je Pantovićeva i dodala da je Aleksandrin otac tada stao na stranu svog brata, čak je ucenio Aleksandru da ako sve ispriča policiji, više ga nikada neće videti.

Aleksandra je jedva progovorila:

– Ja tada nisam znala šta da radim. Ne znam evo šta da kažem. Sećam se tog trenutka. Ali ja sam tada ućutala.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE