Lepa Lukić oprostila Mileni Ćeranić!

Koliko zbog toga što joj je odbrusila, koliko zbog činjenice da joj Milena nije persirala iako je puno starija od nje, Lepa je briznula u plač i napustila prostoriju. Od tada više nikada nisu progovorile ni riječ.

Lepa Lukić - www.FOLKOTEKA.com
Lepa Lukić

Prije nekoliko godina u šminkernici jedne televizije, Lepu Lukić je rasplakala Milena Ćeranić.

Lepa je na vrijeme stigla da se pripremi za snimanje, ali je njena kolegica puno kasnila. Kada je stigla Lukićeva joj je rekla kako si ne smije dozvoljavati da toliko kasni i da drugi moraju čekati na nju, na što joj je mlađahna pjevačica odbrusila:

– Šta koga briga kada sam došla? Imam pravo da kasnim, pa se ne zamaraj time kada sam stigla!

Koliko zbog toga što joj je odbrusila, koliko zbog činjenice da joj nije persirala iako je puno starija od nje, Lepa je briznula u plač i napustila prostoriju. Od tada više nikada nisu progovorile ni riječ.

Prije nekoliko dana Lepa je izjavila kako je oprostila Mileni zbog dugačkog jezika.

– Mlada je, ko zna zbog čega je tada tako regovala. Takva je današnja omladina. Šta ću joj sad ja?! Nekada će shvatiti gdje i koliko je pogriješila prema nekim ljudima – poručila je Lukić.

Lepa Lukić opet u rijalitiju

Lepa Lukić je pre nekoliko dana potpisala ugovor o učešću u novom rijalitiju „Sladak život“, koji će uskoro početi da se emituje na televiziji B92.

Jedna od najboljih pevačica narodne muzike pristala je da je kamere snimaju pet dana 24 sata, a gledaoci će imati priliku da vide najzanimljivija dešavanja iz njenog privatnog i poslovnog života. Lepin život pratiće se poput života sestara Kardašijan, a slogan ove emisije je „Poznati baš onakvi kakvi jesu“.

Čitaj još  Lepa Brena napravila spektakl za 70.000 ljudi!

Pozvali smo Lepu, koja je potvrdila naša saznanja.

– Tačno je da sam pristala na ponudu da snimam emisiju. Kakav rijaliti?! Pa meni niko nije rekao da je to rijaliti. Znači, danas sve spada u rijaliti ako se snima duže od jednog dana. Imam honorar, neću sigurno raditi za džabe. Oni će me snimiti kako idem kod frizera, u kupovinu, na pijacu, moje koncerte, snimaće mi kuću i još neke stvari. Posetiću i majčin grob, što bih baš želela da se zabeleži jer mi mnogo znači. Mada, ne znam zašto je ljudima interesantno što idem na pijacu, ja baš ne volim kad moram da idem, ali dobro. Jao, ja sam blesava, uvek odvalim nešto zanimljivo u emisijama. I ovde ću sigurno ako bude bila lepa atmosfera – otkrila je Lepa.

izvor: Expres, Kurir