Lepa Lukić: Ispunila sam majčinu želju

“Dece nemam, pa sam svu ljubav prenela na bratanca Radeta i njegovu porodicu. Pošto nemam svoje unučiće, njegova deca Milica i Dušan mi zamenjuju sve”, otkrila je Lepa.

Lepa Lukic

Lepa Lukić, kraljica narodne muzike, iako ima 75 godina, kaže da se oseća odlično, da često nastupa i da živi punim plućima.

Najveća želja koju je imala u životu, da se ostvari u majčinskoj ulozi u njoj je kaže odavno pregorela, ali sin njenog pokojnog brata Rajka sa svojom suprugom i decom ispunjava njeno srce jer joj neizmerno znače.

– Dece nemam, pa sam svu ljubav prenela na bratanca Radeta i njegovu porodicu. Pošto nemam svoje unučiće, njegova deca Milica i Dušan mi zamenjuju sve. Obožavam ih, a i oni mene. Oni su danas veliki ljudi, Mici je 20, a Duletu 23 godine – priča Lepa.

Ljubav prema bližnjima i pripadnost porodici za Lukićevu je najdragocenija stvar u životu, čemu je učila majka Milosija tokom celog života. Bila je izuzetno vezana i za svog četiri godine starijeg brata Rajka i njegov odlazak teško je podnela.

Poslednja želja Lepine majke, koja je živela 94 godine, bila je da pazi na Radeta. Poštujući majkinu želju, ali i sopstveno srce, pevačica je bratanca i njegovu porodicu doselila u svoj četvorosobni stan u Žarkovu, gde su zajedno živeli četiri godine. Svaku njenu patnju proživljavali su s njom, odnosno delili su i dobro i zlo.

Lepa Lukic

– Oni me odlično poznaju. Bolovali su svaki moj bol, a i ja sam neopisivo nesrećna ako naslutim neku njihovu patnju. Dobro znaju kakav sam čovek, kako sam njihovu decu odgajila i koliko sam im u životu pomogla. Bližih od njih nemam i u svakom trenutku su uz mene – iskrena je Lepa Lukić.

Čitaj još  Dejvid Geta kum na svadbi Kaje Ostojić i Džunior Džeka!

Pre nekoliko godina zvezda ondašnje Jugoslavije je bratancu otvorila restoran i svakog četvrtka u njemu nastupa. Na taj način svojim imenom privlači svoje poštovaoce u Radetovu kafanu i pomaže im da egzistencijalno budu obezbeđeni.

– Pa kome ću ako neću njima, oni su moja krv, moje sve. Šta meni treba više. Sve što imam ostaće njima, a za života ne mogu da dozvolim da im bilo šta nedostaje. Kafana lepo radi i na to sam ponosna. Srećna sam kad vidim njihov osmeh – kaže Lepa.

Pevačica je od pre nekoliko godina u braku sa Milanom Milanovićem iz Jagodine, koji godinama radi u Kanadi, i par u dogovoru uspešno održava ljubav na daljinu.

izvor: Zena