lepa brena tajland

Lepa Brena probala pečene bube na Tajlandu! (FOTO)

Prepečene bube su u Tajlandu specijalitet i mnogi turisti odbijaju da ih probaju. Za degustaciju se opredeljuju oni najhrabriji, kao što je ovog puta bila Lepa Brena.

Lepa Brena je sa porodicom i prijateljima otputovala u Tajland, gde se odmara i puni baterije za obaveze koje je očekuju. Mada smo očekivali da je vidimo kako uživa na plaži, popularna pevačica sve nas je iznenadila fotografijom koju je okačila na društvenoj mreži.

Naime, Brena se pohvalila neobičnom hranom koju je probala, a od koje su se mnogi naježili. Gazdarica “Grand produkcije” jela je, naime, prepečene bube koje se prodaju na ulici. Njen suprug Boba Živojinović i njihovi prijatelji nisu želeli da eksperimentišu, dok je Brena bez razmišljanja navalila na insekte!

bube tajland

– Prepečene bube su u Tajlandu specijalitet i mnogi turisti odbijaju da ih probaju. Za degustaciju se opredeljuju oni najhrabriji, kao što je ovog puta bila Lepa Brena, koja je probala čak tri vrste. Koliko znam, nije bila baš oduševljena ukusom, ali eto, opet je probala nešto novo. Inače, skoro svake godine Brena i Boba otputuju na odmor u Tajland, ali je pevačica tek sada skupila hrabrost i pojela nekoliko buba – priča izvor blizak Breni.

Čitaj još  Hanka Paldum: Jedino se unuci radujem više nego novim pjesmama!

Kada je okačila sliku neobične hrane na svoj Fejsbuk profil, mnogi prijatelji su prokomentarisali da se dive folkerkinom potezu, ali su neki ipak komentarisali da bi radije umrli od gladi nego jeli bube.

izvor: Alo>