lepa brena sa saulicima

Lepa Brena pomirila Šabana i Gocu Šaulić!

Šaulići se zajedno pojavili na proslavi vlasnice „Granda“, gde su se grlili i ljubili kao da se pevačeva afera s mladom Cucom nije ni dogodila.

Šaban Šaulić i njegova supruga Gordana ponovo su zajedno zahvaljujući njihovoj dugogodišnjoj prijateljici Lepoj Breni.

Uprkos bračnim problemima zbog pevačeve ljubavne afere sa 39 godina mlađom zvezdom „Granda“ Ivonom Negovanović Cucom, Goca je po ko zna koji put mužu oprostila prevaru. Oni su preksinoć zajedno došli na rođendansku proslavu vlasnice „Grand produkcije“ na Košutnjak, gde su slavili s prijateljima do jutra.

– Kod Šaulića se više ne zna ko pije, a ko plaća! Čas su u ljubavi, čas se mrze. Nakon svih skandala oko Šabana i Cuce, Goca je jedva prešla preko ovog poslednjeg, kad ih je umalo zatekla u vikendici u Krčedinu, gde su bili i novinari Kurira. Goci je zbog toga pozlilo, a Šaban je dane provodio u svojoj vikendici u Krčedinu. Nekoliko dana su bili nedostupni za sve, a onda su se pre dve večeri pojavili na Breninom rođendanu kao da se ništa nije dogodilo – priča izvor i otkriva da su se Šaulići ponašali kao tinejdžeri.

Šaban Gocu nije ispuštao iz zagrljaja i ništa nije ukazivalo na probleme u braku zbog njegovog neverstva.

Čitaj još  Goca Tržan: Ako mi neko pomene Ivana Marinkovića i Farmu lupam šamare!

– Sve vreme su se ljubili i grlili kao da se ništa nije dogodilo. Često su nazdravljali za svoj brak i decu i to nisu krili. Želeli su da pokažu da su jači od problema koji su ih zadesili. Brena im je često prilazila i govorila da se ne nerviraju zbog gluposti i da treba da se opuste na njenoj žurki, a da o razvodu i ne razmišljaju. Na proslavi su im društvo pravili Aca i Sonja Lukas – rekao je izvor.

izvor: Kurir