lepa brena sa stefanom u avionu

Lepa Brena otputovala sa porodicom na Tajland!

S folk zvezdom, koja je nedavno polomila lakat, na put su krenuli Boba i najmlađi sin Viktor, kao i Sonja, supruga Ace Lukasa, sa ćerkama Sofijom i Viktorijom.

Lepa Brena otputovala je pre nekoliko dana na Tajland sa suprugom Bobom Živojinovićem i najmlađim sinom Viktorom, a s njima je krenula i Sonja, supruga Ace Lukasa, sa ćerkama Sofijom i Viktorijom.

Folk diva nije obeshrabrena zato što joj se pre nekoliko dana desila nezgoda kada je slomila lakat. Njoj je ponovo osmeh na licu, što dokazuju fotografije koje su osvnule na društvenim mrežama.

brena i boba na aerodromu

Naime, Brena je sa porodicom otputovala na odmor na Tajland, a u avionu nasmejana nazdravlja sa svojim najmlađim sinom Viktorom Živojinovićem. Na fotografiji se vidi njena povređena ruka.

Folk zvezda koja je dan posle Nove godine slomila lakat desne ruke dok je zimovala na Zlatiboru bila je inicijator ovog putovanja, na kojem će ostati dve nedelje i koje će koštati nekoliko desetina hiljada evra. Lukas će im se pridružiti posle srpske Nove godine pošto za doček peva u Čačku.

brena na aerodromu

Ovo je četvrta godina da Brena i Boba u januaru idu na Tajland. Brena i Sonja su se dugo dogovarale da otputuju zajedno jer su dobre drugarice, a i njihova deca se druže.

Čitaj još  Rada Manojlović i Ekrem Jevrić zajedno u Americi!

Paparaco ih je uslikao pred poletanje na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ veoma raspoložene.

brena i lukas sa porodicama

– Konačno idem da se odmorim. Prethodna godina je bila teška za mene – kazala je Brena i pokazala nam da dobro funkcioniše s povređenom rukom.

Inače, ona je zbog povrede otkazala koncerte u Živinicama i Travniku.

izvor: Puls, Kurir