lepa brena sa majkom

Lepa Brena: Majka je uvek bila ponosna na mene!

“Ostaju nam lepe uspomene na one kojih više nema. Nije otišao onaj koga više nema, nego onaj koji je zaboravljen”, rekla je Brena.

Folk zvezda je u radu i druženju sa bližnjima našla spas od tuge koja ju je zadesila na dan porodične slave.

Produkcija „Grand“ od Lepe Brene zahteva angažovanost, ali joj nudi i svojevrsni beg od tuge nakon smrti majke Ifete Jahić. Ne želeći da dođe do propusta u realizaciji Grand festivala, Brena je na iznenađenje zaposlenih i učesnika propratila generalnu probu i prvo veče manifestacije. Uz nju je sve vreme bila sestra Faketa, koja inače živi u Kanadi, ali će još neko vreme ostati u Beogradu.

Lepa brena sa sestrom

– Svesna situacije, odlučila sam da se vratim poslu i tako uz rad i porodicu pokušam da smanjim bol. Roditelji nikad nisu stari, ma koliko godina imaju, i njihov odlazak je uvek preran i šokantan jer su oni u našim životima uvek najdraži i najvažniji ljudi. Gubitak roditelja uvek teško pada, a kada se neko bavi šou-biznisom, onda je to još specifičnije. Moj posao zahteva da se brzo vratim obavezama. Kada imate firmu i zaposlene, imate i tempo koji se mora poštovati, a u takvim okolnostima čovek mora što pre da racionalizuje sve što ga snađe i da nastavi da radi. Ponosna sam na to što su me roditelji naučili da se i sa bolom nosim dostojanstveno i civilizovano. Ostaju nam lepe uspomene na one kojih više nema. Nije otišao onaj koga više nema, nego onaj koji je zaboravljen – priča Brena dok suze skriva iza tamnih naočara.

Pevačica dodaje da je u najvećem naletu tuge osvesti činjenica da su njena majka i otac Abid, koji je pre četiri godine preminuo, doživeli lepu starost. Bitno joj je da nema osećaj krivice zbog nečega što nije učinila za njih.

Čitaj još  Nikolija Jovanović nastupala u providnoj haljini!

– Dokle god su moj otac i majka bili u mogućnosti, vodila sam ih sa sobom na putovanja po Evropi i regionu. Znam da su bili ponosni na mene, a to mi je i bila satisfakcija. Roditeljska podrška mi je pomogla da ostanem normalna osoba i da ne poletim visoko, iako sam imala sve uslove za to – kaže Brena.

lepa brena

Pevačica se sa setom priseća detinjstva i mladosti u rodnom Brčkom. Od majke je naučila da bude stub porodice i da se nikada ne predaje.

– Iz roditeljskog doma uvek sam imala jak vetar u leđa i veliku podršku, ali daleko od toga da sam, osim lepih želja, imala nešto opipljivije. Kada sam se materijalno obezbedila, shvatila sam koliko su bile bitne lekcije i vaspitanje koje sam ponela iz kuće. Shvatila sam da su roditelji i kasnije jedini pravi prijatelji koje imaš kroz život, jer kad ti je lepo, svi su oko tebe, a kad nije, ostanu samo najbliži – zaključuje Brena.

izvor: Blic