Leontina sa ćerkom usred zime u bazenu!

Leontina je sa svojom ćerkom boravila je u poznatom spa-hotelu u Budmpešti.

Leontina sa cerkom u bazenu

Kantautorka Leontina Vukomanović odvojila je vreme da četvorogodišnju ćerku Luciju odvede na zimski odmor. Direktora dečjeg hora Čarolija nije rešila da ode na neku snežnu planinu, već je odabrala Mađarsku.

Sa svojom ćerkom boravila je u Budimpešti, i to u poznatom spa-hotelu „Ramada akvavorld rizort“. Da odabere baš ovaj kompleks uticali su razni spa-programi, bazeni, ali najviše akva-park, koji je jedan od najatraktivijih i najlepših u tom delu Evrope.

Ipak, njihov odmor nije bio pasivan. Leontina je s Lucijom obišla sve znamenitosti glavnog grada Mađarske, pele su se uspinjačom do Budima, videle su dvorce i ostale bitne građevine. Zbog devojčice, najviše vremena provele su u hotelu. Više desetina bazena s toplom vodom, među kojima su i oni spoljašnji, vodeni park, igraonice i mnoštvo društvenih igara za koje je bio zadužen tim animatora učinili su da vreme koje u Budimpešti proleti.

Čitaj još  Olja Karleuša nikad deblja! (FOTO)

– Moja Lucija obožava vodu, pa je najveći problem bio da je nagovorim da izađe iz bazena, a kad mi nije uspevalo, ostajale smo duže – kaže Leontina i dodaje da će se uskoro vratiti u ovaj hotel.

izvor: Kurir