Lana Jurcevic seksi

Lana Jurčević: U Katar ne nosim seksi stvari, znam koliko su strogi!

“Imamo protokol o pravilima oblačenja raspisan na tri stranice, koji sam doduše usvojila već u Parizu kad smo snimali materijale za prvenstvo”, otkriva atraktivna pjevačica.

Pjevačica Lana Jurčević bit će jedina žena koja će se za koji dan zaputiti u Katar s hrvatskom muškom rukometnom reprezentacijom. Naime, njoj je pripala čast da zajedno s još 23 izvođača iz drugih zemalja koje su se također plasirale na Svjetsko prvenstvo otpjeva himnu turnira koju su u novembru snimili u Parizu.

Dok se njezin najnoviji hit ‘Hollywood’ često vrti na radio stanicama i televizijskim glazbenim kanalima, Lana pakira kofere za Dohu.

– U nedjelju putujemo. Probe ćemo imati svaki dan do otvorenja koje je 15. siječnja. Nakon toga ostajemo još dan, dva i vraćamo se kući. Sve pripreme se odvijaju tamo, na licu mjesta, tako da jedino što možemo iz Zagreba jest kontinuirano najavljivati događaj putem društvenih mreža – priča nam pjevačica uoči puta.

A upravo su društvene mreže bile i jedan od kriterija prema kojem su organizatori upravo nju odabrali za hrvatsku predstavnicu na otvorenju. Naime, Lana na Instagramu ima 71 tisuću pratitelja, na Facebooku 274.767 ‘lajkova’, a i pjesme su joj vrlo često ‘klikane’ na YouTubeu. Pa je tako i himna za Svjetsko prvenstvo u samo nekoliko dana imala više od tri milijuna pregleda. Zanima nas je li se spakirala i što nosi sa sobom?

lana jurcevic sa salom

Katarski styling

– Da, da već se pakiram punom parom. Prvo, idem na temperaturu 30 stupnjeva višu nego ovdje u Hrvatskoj, što nažalost ne znači da mogu nositi bilo što kratko, bez rukava ili kratko u smislu hlača ili suknji. Imamo protokol o pravilima oblačenja raspisan na tri stranice, koji sam doduše usvojila već u Parizu kad smo snimali materijale za prvenstvo – otkriva atraktivna pjevačica.

A njezin će katarski styling zasigurno biti odmak od uobičajenog imidža seksepilne estradne zvijezde u maniri Rihanne ili Beyonce.

Svakodnevne odjevne kombinacije su spremne, dok onu glavnu za otvorenje rade oni.

– Nemam čak niti ideju kako će to izgledati. Vidjela sam samo da je kostimograf žena koja je radila najveće predstave na Broadwayu, na londonskom West Endu, a odijevala je čak i predsjednike, tako da jedva čekam upoznati sve te ljude – kaže nam.

Čitaj još  Severina ponovo posetila hirurga

Na put će s njom i menadžer Fayo.

– Baš sam maloprije pogledala sav organizacijski materijal i vidjela gdje odsjedamo. Ne moram vam govoriti kako to izgleda… – komentira Lana.

Jer činjenica je da je u Dohi sve raskošno i luksuzno.

lana jurcevic jutro

Inače, još je u Parizu tijekom snimanja himne upoznala i druge izvođače iz različitih zemalja. Priznaje i da spada u skupinu, kako kaže, ‘kampanjaca’, što se tiče praćenja rukometa.

– No, moram reći da osim što sam i 2009. godine pjevala na otvorenju SP-a u rukometu koje je bilo u Areni u Zagrebu, ponekad sam znala i otići na utakmicu. Neki dan sam s Blaženkom Lackovićem snimala neke priloge za televiziju i jako smo se dobro zabavili – otkriva.

Treme, kaže, nema.

– Nekako imam osjećaj da sam ‘svoj na svome’. Iako se radi o višemilijunskom auditoriju i najvećoj organizaciji u kojoj sam ikad sudjelovala, osjećam se zadovoljno i mirno – zaključuje.

Simulirala seks sa prijateljicom!

Lana Jurečvić bila je prilično živahna tokom praznika, pa je tako u nedostatku muškog društva zajahala prijateljicu.

lana jurcevic sa prijateljicom

Cure su se dobro zabavile, a pjevačica je u jednom trenutku simulirala seks s prijateljicom, što je izazvalo razne komnetare na društvenim mrežama. Vesela Lana se tako našalila i proslavila praznike u dobrom raspoloženju, a mi se nadamo da će vrlo brzo naći muško društvo za ovakve igrice.

izvor: Jutarnji, Expres