indy srednji prst

Kultura: Indy pokazala srednji prst novinaru! (VIDEO)

Svima je poznato da je u toku akcija Poreske uprave prihoda koja danima unazad ispituje naše pevače i pevačice kako su došli do imovine i koliko su ažurni u prijavljivanju prihoda, a i izmirivanju poreza prema državi. Između ostalih, danas je na spisku bila i Indira Aradinović Indy.

Indy se bavi muzikom nekih desetak godina. Tačnije od 2006. godine, kada je objavila svoj prvi album. Zbog svog tadašnjeg izgleda i odličnih vokalnih sposobnosti brzo je stekla popularnost. Indy je važila za jednu od najvrcavijih, najveselijih i jednu od najpopularnijih pevačica. Njeni hitovi su se dali čuti na svim radio stanicama u regionu, a diskoteke i klubovi brujali su od njenih pesama poput “Bato bre”, “Pipni mi ruke”, “Ekspresno”, “Natenane”, “Ni u krevet, ni u grad” i mnogih drugih.

indy intervju

2011. Indy snima duet sa Šerifom Konjevićem koji je postao veoma brzo jedan od omiljenijih dueta na ovim prostorima. Međutim, upravo posle tog dueta, čini se da njena karijera kreće nizbrdo. Mediji su pisali da je postojala navodna afera sa Šerifom, tu je i skandal koji je imala na ‘Farmi’ zbog čega je bila duže vreme kažnjena pojavljivanjem u ‘Grandu’. Bila su aktuelna i prepucavanja sa mlađom sestrom, jer je Edita Aradinović u jednom trenutku počela da prestiže sestrine uspehe. Danas to izgleda kao medijska manipulacija, iliti želja za kojim naslovom više…

Indy je povremeno objavljivala nove pesme. Neki su bili slušaniji, neki manje, ali čini se da nije uspela da ubode hit. Uz sve to, bio je problematičan i njen izgled jer se drastično ugojila, pa je tako od one zgodne mlade pevačice sa početka karijere ostao samo nadimak. Pevačica danas izgleda sasvim pristojno i ponovo je počela da gostuje u tv emisijama. Međutim, izgleda da je Indy za sve to vreme medijske pauze izgubila kompas, posebno kada je reč o kulturi i lepom ponašanju koje se očekuje od mlade devojke.

Čitaj još  Milica Todorović: Za dobar honorar spavam na klupi!

indy bez nokta

Indy je danas povodom akcije poreske inspekcije dala kratak intervju. Na pitanje kakva su joj pitanja postavljali u Poreskoj, ona se cerekala, odgovarala nešto potpuno nevezano za temu. Sve vreme je nekontrolisano mahala rukama, pozirala, pokušavala da bude duhovita i interesantna, šta li… Koliko joj nije bitno kako će sebe predstaviti, u prilog tome govori činjenica da nokat, koji joj je verovatno ranije pukao tog dana, ona uopšte nije želela da sakrije, da se ne vidi, tako da i taj momenat možete videti na snimku.

U jednom trenutku, na pitanje novinara da li se udala i gde joj je prsten, bez imalo razmišljanja, Indy je pokazala srednji prst?! Nas je ostavila u šoku, a sigurno ni vi nećete biti oduševljeni njenim današnjim nastupom, ako se tako može nazvati…

Uostalom pogledajte ceo intervju pa procenite da li je i koliko je bilo na mestu njeno ponašanje.

izvor: www.FOLKOTEKA.org