jelena krunic ponovo u rijalitiju

Krunićeva ponovo odlepila!

Aleksandra se rasplakala a otkrila je i da ju je Srboljub tukao sa suprugom i ćerkom, kao i da ih je košinica prijavila policiji.

Ljubin dever, Srboljub Subotić gostovao je u vili popularnog rijalitija i napravio haos. On je izneo niz činjenica koje su Ljubu Pantović dovele do ludila, a uspeo je i da rasplače Aleksandru Subotić.

Naime, Srboljub je naveo kako je Ljuba ukrala bager njegovom bratu i prodala ga za 10.000 evra, doneo je i slike kao dokaz. Takođe je tvrdio da je Ljuba bila u vezi sa Aleksandrom Čabrkapom, sa kojim je bila i njena ćerka. Aleksandra se rasplakala a otkrila je i da ju je Srboljub tukao sa suprugom i ćerkom, kao i da ih je košinica prijavila policiji.

Zbog cele situacije odlepila je i Jelena Krunić koja je poludela kada je videla uplakanu cimerku. Ona je počela da šutira stvari a onda je krenula na Srboljuba.

– Jel smeješ mamu ti jebem? Šizofreničaru! Mamu ti jebem! – vikala je Jelena koja je nasrnula na Srboljuba ali cimeri su je zaustavili.
Ljuba Pantović je ustala i pljunula bivšeg devera, a takođe ga je prskala vodom. Većina stanovnika vile ne veruje Srboljubu a Slađa Petrušić ga je osudila.

Čitaj još  Farma: Jelena danas doživela pakao na imanju (VIDEO)

– Došli ste ovde za nekih 100, 200 evra sa dokazima! Ja bih vas ubila samo da nisam dala reč. Zašto niste pomogolo? Vi ste stric ovoj devojci! Kakav ste vi to čovek? – pitala se Slađa.

Srboljub je pričao kako se Aleksandra skidala pred njegovom porodicom i širila noge. Srboljub je izbacio iz koloseka Ljubu, a ona je okupila cimere kako bi bojkotovali njegovo gostovanje u vili.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE