kristina kovac - visak kilograma

Kristina Kovač: U borbi protiv viška kilograma! (FOTO)

“Prilično sam otvoreno prikazala višak kilograma na slikama, ali… u tome je i poenta. Nema skrivanja, već samo red, rad i disciplina!”, odlučna je Kristina.

Većina njenih koleginica ni po koju cenu ne bi sa javnošću podelile fotografije na kojima ne izgledaju savršeno, ali Kristina Kovač ne stidi se svog izgleda.

kristina kovac debela

Nakon što je za vikend na društvenim mrežama poručila da je obećala sebi da će da smrša, sledećeg dana je počela da radi na ostvarenju tog plana. Pevačica je na Fejsbuku objavila fotografije na kojima je vidimo na njenom prvom treningu. Iako je priznala da joj nije bilo lako, zadržala je osmeh na licu, a kako je istakla, nije htela da sakrije ni višak kilograma.

– E pa ljudi, ja počela! Nađoh kod sebe u kraju fitnes klub i personalnu trenerku koja je od danas zvanično moja mučiteljka. Jutros smo radile test opterećenja (na kom nisam imala baš blistave rezultate – devet meseci pisanja knjige iz fotelje uradi to čoveku), i prvi lagani trening (uh, kako li izgleda teži!) kao i merenja. Preda mnom je dugačak i težak put, ali volja je tu, a to je najvažnije – napisala je Kristina i dodala:

Čitaj još  Ispraćaj iz Zagreba, nema više Kemice... (FOTO)

kristina kovac mrsava

– Kao što vidite, prilično sam otvoreno prikazala višak kilograma na slikama, ali… u tome je i poenta. Nema skrivanja, već samo red, rad i disciplina! Pa ću dočekati i dan da otvoreno prikažem i odlične rezultate!

Na poslednjoj fotografiji možete videti kako je Kristina relativno skoro izgledala. Mi je od srca podržavamo da istraje u svojim namerama.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Puls