kristina kovac

Kristina Kovač se javno odrekla starije sestre Aleksandre!

Poslednjih nekoliko godina mnogo se polemisalo o tome da sestre Kristina i Aleksandra Kovač nisu u dobrim odnosima, čime su se domaći mediji posebno bavili prilikom Kristininog učešća u muzičkom takmičenju “X Factor”. Ipak, sestre su u tim momentima demantovale da su u svađi, ali je Kristina ipak danas putem društvene mreže “Fejsbuk” napisala da se javno odriče svoje sestre.

Kristinu poruku vam prenosimo u celosti:

– Ja sam najbližu sestru izgubila negde 1996. Ona je mene izgubila danas.
Ne znam koliko vas je danas imalo priliku da vidi ša se događalo pre podne na statusu mog kuma Ivana Kljajića, a u vezi mog hora Hardkorus, u koji se uključila i Leontina Vukomanović, koja će se baviti menadžmentom istog. Svakako, to što se desilo i što je izrečeno od strane partnera moje rođene sestre je bilo ne samo skandalozno, već i nimalo prijatno za čitanje, na šta mi je skrenulo pažnju više ljudi koji mi čak nisu ni toliko bliski. Ne zbog sadržaja, već zbog činjenice da se već drugi put dešava da me ovaj čovek javno pljuje i proziva. Prvi put je to bilo posle takmičenja za Eurosong na kome je pobedila Nina sa mojom pesmom “Čaroban”, a takmičila se i Aleksandra sa svojom pesmom “Idemo dalje”.
Neću ulaziti u prevelike detalje u ovom statusu, oni koji me dobro poznaju su vrlo svesni tuge sa kojom preživljavam sve probleme koje već godinama ima moj odnos sa Aleksandrom, nekada davno, najbližom sestrom i osobom na svetu. Ja sam svoju lekciju u međuvremenu naučila, žao mi je, milion puta sam se pokajala što sam je ikada povredila svojim grubim rečima i stavovima na temu njenog odabira životnog partnera, i to sam joj više puta rekla. Nažalost, to se odnosi samo na povređivanje njenih osećanja, ali ne i na mišljenje koje isto i dan danas, jer mi se više puta pokazalo da je bilo ispravno. Vrlo nerado to govorim.
Ja znam da joj se ne sviđam. Ne sviđa joj se što sam rodila dete i zapustila talenat i karijeru. Prvo joj se nije svidelo što sam se udala, a onda što sam se razvela. Što sam se ugojila. Ne sviđa joj se što sam angažovana u građansko-političkom smislu. Ne sviđa joj se što sam iskrena u javnosti, što govorim uvek šta mislim, što ne čuvam ljubomorno ugled koji moja porodica ima. Ja lično mislim da ga čuvam, ali… Moje dete od kada se rodilo 5 godina skoro da nije imalo tetku, pa je onda 6 meseci imalo, pa je, koliko vidim, poslednjih mesec dana opet nema, jer moja sestra smatra da je njen odnos sa mnom dovoljno opravdanje da se poigrava osećanjima mog deteta, pa mi se nije javila od kada je došla iz Škotske, bez da sam svesna da sam išta loše uradila. Biće da joj se prosto opet ne sviđam i da ne može to da proguta. I to je ok.
E pa ni meni se ne sviđa da neko ko je rastao i vaspitavan u istoj kući sa mnom nema problem sa pijačarskim jezikom i tonom koji njen partner koristi u gorućoj želji da me na sva usta (po drugi put) opljune i degradira, i činjenicom da on to uopšte radi. Ne sviđa mi se da ona to čita, i da joj se utroba ne prevrne od njegovih kompleksa i njegove mržnje i njegove želje da se ja povredim. Ne sviđa mi se da ja mogu da ćutim o tome kako njen partner godinama kao pijavica sisa njen talenat i sposobnost, kao neki makro prodaje njenu dušu i živi od iste, svoju držeći “čistom” da bi mogao na ovakvim statusima da se hvali kako je neuprljan i sa pravim sistemom vrednosti, dok on vrlo glasno i na sramotan način po njen ugled, izražava svoje mišljenje o tome što ja radim.
Danas sam došla do jednog zida, jedne planine koju prosto neću moći da pređem. Ne mogu i ne treba. Nas dve smo rasle i vaspitavane u istoj kući, ponosna sam na vrednosti kojima su nas naši roditelji učili, ponosna na lepo vaspitanje i osećaj za pravedno, inteligenciju koju su u nas usadili. I koliko god da pokušavam da razumem izbore i odluke moje sestre, nakon ovakvih dana, ne mogu. Koga i kakvog voli, to je njena stvar. Šta će sve za njega da učini, takođe. Ali činjenica da njen životni partner javno pljuje i maže govnima njenu rođenu sestru spada u njen odnos prema meni.
Ja više ne mogu. Od danas, više neću da gutam ništa, makar mi se život pretvorio u smejuriju, jednog ga imam, i neću da osećam kako me guši nešto što mi leži na duši i što me boli.
Aleksandri želim da joj se nikad ne desi osvešćenje, jer nisam sigurna da bi mogla da ga preživi. Volim je, i uvek ću je voleti, onu koja je bila najmajčinskija sestra na svetu, med i mleko, najveći talenat i zvezda na nebu, najvrednija i razumna, kao Elisabeth u “Gordost i predrasuda”. Dan danas tugujem za njom. Anju volim i pozdravljam, pošto će ona sama otići iz mog života, mada je realno to već učinila.
Ja sam najbližu sestru izgubila pre 20 godina. Aleksandra je mene izgubila danas.

Čitaj još  Miligram rasprodao 'Mejdan' tri dana pred koncert!

izvor: www.FOLKOTEKA.com