kristina i aleksandra kovac

Kristina Kovač plakala zbog Aleksandre?!

Izgleda da bivša članica žirija u takmičenju „Iks faktor“ ipak ne može da utiče na svoje emocije, jer i pored toga što nije u kontaktu sa sestrom, ona joj veoma nedostaje i ne može da prestane da je voli.

Nakon što je uputila otvoreno pismo svojoj sestri Aleksandri u kojem napominje da je se odriče, Kristina Kovač je izgleda shvatila da je ipak voli, jer se rasplakala uz pesmu „Ovde ti je dom“, a koju je otpevala upravo crvenokosa pevačica. Naime, muziku za ovu pesmu napisala je Kristina, a svojim fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk objasnila je zbog čega se rastužila, indirektno otkrivši da joj sestra jako nedostaje.

– Isplakah se ja živa. Ovu pesmu napisala sam na mamin tekst, posvećen nama, njenim ćerkama. Danas sam je prvi put čula ušima i dušom majke – napisala je Kovačeva i usput postavila link koji vodi ka pesmi „Ovde ti je dom“.

Inače, Kristina je u septembru objavila kako se odriče svoje sestre Aleksandre napomenuvši da ona nikada nije bila uz nju. Izgleda da bivša članica žirija u takmičenju „Iks faktor“ ipak ne može da utiče na svoje emocije, jer i pored toga što nije u kontaktu sa sestrom, ona joj veoma nedostaje i ne može da prestane da je voli.

– Ja sam svoju najbližu sestru izgubila negde 1996. godine. Ona je mene danas. Neću ulaziti u prevelike detalje u ovom statusu, oni koji me dobro poznaju svesni su tuge sa kojom preživljavam sve probleme koje već godinama imam sa Aleksandrom – napisala je tada najstarija Kovačeva, dok joj je Aleksandra odgovorila nekoliko dana kasnije.

Čitaj još  Željko Joksimović poklonio Jovani tortu u obliku bebe!

– S obzirom da moj otac Kornelije, moja sestra Anja, moj partner Roman i ja nemamo nikakve veze sa neistinama koje je Kristina Kovač napisala u svom tekstu, zamolila bih medije da to uzmu u obzir. Moja sestra Kristina i ja smo našu poslovnu saradnju prekinule davne 1998. godine, nakon izdavanja dva albuma u Srbiji. Posle toga, naši putevi se razilaze, kako poslovno, tako i privatno – objasnila je Aleksandra.

izvor: Alo