kristijan sa ivanom

Kristijan odlepio zbog Stanijine nagrade, a Balerina zbog njega!

Bivši farmer planira zajednički život sa starletom u njenom stanu da bi je držao na oku dok mu ne isplati polovinu nagrade s Farme.

Kristijan Golubović se seli kod Stanije Dobrojević u Novi Sad. Kriminalac želi da starletu drži na oku dok mu ne isplati polovinu nagrade od 50.000 evra. Zato s njom planira zajednički život dok ne ode u zatvor na odsluženje kazne od četiri godine.

Golubović je otišao toliko daleko da je izlazio iz bolničke postelje samo da bi bio s pobednicom „Farme“. U prilog tome govore fotografije koje je njegov prijatelj postavio na Fejsbuk. Na njima se vidi kako kriminalac šeta na mostu na putu za Novi Sad, i to baš na dan kad je najavio operaciju na mozgu.

– Kristijanu su u glavi samo pare i odlaganje zatvorske kazne. Dok se ne dočepa polovine Stanijine nagrade, on će pred njom dubiti na trepavicama. U Kraljevu ga čekaju žena i dete, a on izlazi iz bolnice i odlazi kod Stanije. Prema njoj se ponaša kao da mu je najvažnija žena u životu, ali to će prestati onog trenutka kada od nje uzme novac – tvrdi izvor i nastavlja:

– Već su razgovarali o zajedničkom životu. On je uverava da je nabolje da se preseli u Novi Sad dok ne ode u zatvor, jer mu se smučilo da boravi kod prijateljice u Beogradu. Ona se oduševila njegovim predlogom, jedva čeka da se kriminalac useli kod nje. Totalno je odlepila za njim i sve će uraditi samo da ga zadrži kraj sebe – završava izvor koji je insistirao na anonimnosti.
Tim povodom pozvali smo Staniju, a ona nam je prekinula vezu čim je čula o čemu je reč, dok Kristijan nije odgovarao na naše pozive.

Čitaj još  Parovi: Učesnica napravila pravu dramu u vili!

Balerina ponovo doživela nervni slom!

Jelena Milošević Balerina pobesnela je kad je saznala da je Kristijan došao u Novi Sad zbog Stanije, a njoj se nije ni javio.

– Jeleni je mnogo krivo što je Kristijanu stalo do Stanije i što se s njom tajno viđa. Teško je prihvatila činjenicu da je došao u Novi Sad zbog starlete, a da se njoj nije ni javio. Jelena ga često zove i šalje mu poruke, a on je izbegava. Kad je saznala da je Kristijan bio u njenom rodnom gradu, preplakala je dan jer je očekivala da će je bar pozvati da se vide. A kad je čula da će čak i započeti zajednički život sa Stanijom, doživela je nervni slom – priča izvor.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org