kristijan golubovic - moj czas spot

Kristijan Golubović snimio pesmu i spot (OFFICIAL VIDEO)

Spot obiluje kadrovima koji oslikavaju život jednog “žestokog momka”, a upečatljiva je i Versaće posteljina na bračnom krevetu.

Kontroverzni farmer snimio je kadrove za svoju novu pesmu kojom je opisao život u zatvorskim odajama.

Stižu lepe vesti za sve obožavaoce lika i dela Kristijana Golubovića. “Žestoki momakŽ konačno je snimio svoju dugo očekivanu pesmu koju je i ekranizovao, što je obradovalo njegove mnogobrojne fanove.

Nesuđeni pobednik šeste sezone rijalitija “Farma” snimio je singl “Moj Czas”, u saradnji sa poljskim reperom BREX-om, a u pesmi je opisao svoj dosadašnji život – svojih dvadeset godina koje je proveo u zatvorskoj ćeliji, a osvrnuo se i na sadašnjost. Nije propustio priliku da još jednom istakne sve svoje kvalitete, a ova zanimljiva pesma urađena je u rep fazonu, koji je za njega i karakterističan.
Spot obiluje kadrovima koji oslikavaju život jednog “žestokog momka”, a upečatljiva je i Versaće posteljina na bračnom krevetu koja privlači pažnju u velikom broju kadrova. Jedna od scena koja će svakako obradovati nežniji pol jeste ona u kojoj se Kristijan kupa u kadi punoj pene dok istovremeno repuje.

Čitaj još  Parovi: Nataša plakala kao kiša u direktnom uključenju!

Kako se snašao kao reper kontroverzni učesnik rijalitija, pogledajte u spot pa procenite sami:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Pink