kemal monteno u bolnici

Kemal Monteno u bolnici: Organizam odbacuje novi bubreg?!

Trebalo je da praznike provede u Španiji, gdje je imao i zakazane nastupe, ali mu je pogoršano zdravstveno stanje pokvarilo planove.

Muzičar Kemal Monteno, ponovo je zadržan u bolnici, a tu informaciju potvrdila je za hrvatski portal njegova ćerka Adrijana.

Sarajevski kantautor, kojem je nakon višegodišnjeg čekanja sredinom novembra presađen bubreg u Zagrebačkom KBC-u Rebro, je uoči Božića dobio temperaturu, zbog čega je ponovo primljen na odjeljenje.

Trebalo je da praznike provede u Španiji, gdje je imao i zakazane nastupe, ali mu je pogoršano zdravstveno stanje pokvarilo planove.

Monteno je i 2011. godinu takođe dočekao u bolnici zbog problema sa srcem.

kemal monteno bolnica

– Povišena temperatura u ovakvim situacijama nije bezazlena i može dovesti do odbacivanja organa. Poslije presađivanja bubrega pacijenti moraju da se čuvaju da ne bi dobili infekciju. Međutim, Kemal je sada dobro, više nema temperaturu. Doktori su mu savjetovali da ipak još neko vrijeme ostane u bolnici, gdje će ga podvrgnuti detaljnim pretragama – kazao je prijatelj pjevača.

– Dobro je što se desilo dok je bio u Zagrebu, gdje je operisan prije dva mjeseca, a o njemu se brine medicinsko osoblje u koje on ima povjerenja – dodao je izvor hrvatskog portala.

Čitaj još  Rajko Dujmić zbog visokog pulsa završio u bolnici!

Najteže mi pada što stalno moram ležati

Ponovno sam u bolnici zbog bakterije u mokraćnom kanalu, kaže Kemal Monteno (66), koji je već 15 dana u bolnici. Pevač dobija antibiotike.

– Super se trenutno osjećam. Ali ne paše mi što stalno moram ležati. Ni na hodnik ne mogu izaći – kaže Kemal Monteno.

izvor: Jutarnji list