keba kod ognjena

Keba do detalja opisao prvi susret sa Severinom! (VIDEO)

“Bio bih neiskren kada bih rekao da se nisam šokirao”, rekao je pevač.

Dragan Kojić Keba izjavio je da je Severina možda trudna, a kada se javila pevaču na telefon, rekla mu je “Deda Keba”.

Pevač je pričao o Severininom i Igorovom odnosu i kako je pevačica došla prvi put kod njih u kuću.

– Moj Igor i ja smo imali otvoren odnos što se tiče emocija… On me uveri da se dobro oseća.. Ima tu mnogo anegdota. Bio sam u Zagrebu u jednom klubu. I pazi, moj Igor sa drugarima, ja se začudim otkud on na mom nastupu.. Sledeći put, on kaže da je opet u Zagrebu. Kaže, imam devojku… Pa šta radi, pitam ga. On kaže da igra u folkloru… Ja se šokiram. Vidimo se kod kuće sledeći put.. ništa. Ja ga opet zovem, on opet u Zagrebu, pitam ga šta ćeš tamo, je l’ devojka i dalje igra u folkloru, šta igra? Hajde ne zezaj…

keba kod ognjena

– Saznaćeš – rekao je Igor.

– Mislim da sam stavio neku masku na lice, crvena je maska bila. Zaboravio sam kad treba da sleti… Rekao mi je doći ću sa devojkom, pripremi se. Šta ima da se pripremam, devojka je. Ako je muško da se pripremim… Šalim se. I sad na vrata ulazi Igor i ulazi Severina. Ja samo gledam preko ramena. Igo, zar ti meni skrivenu kameru? On se smejao… Dobro došli, izvolite… – pričao je Keba.

– Šta to može mene da iznenadi prijatno i neprijatno… Imam dovoljno iskustva i godina. Izbor mog sina je izbor njegovog srca. On ima moj blagoslov. Baš se iskreno vole, a sve drugo je u Božjim rukama, morate za sve njih da pitate. Uverio sam se, da je prava ljubav u pitanju. Severina je divan čovek i umetnik i osoba – objasnio je Igorov otac.

Stavio je čašu vode i šećer, Keba je skuvao kafu i doneo limun, a Seve se zapitala zašto limun… Keba je objasnio da je to protiv glavobolje.

Čitaj još  Vesna Rivas postala vidovnjak!

– Bio bih neiskren kada bih rekao da se nisam šokirao. Igor ima narav koja je perfektna i besprekorna… Njega ne možeš da ne voliš. On je sad sigurno pocrveneo.

Igor je pozvao Ognjena preko telefona, što je izazvalo šok u studiju.

– Poslom sam u Sarajevu nešto… – rekao je Igor, a Ognjen se šalio da li igra folkrlor.

Igor se šalio sa Kebom, rekao mu je da je prvi čovek iz Klubaca (kod Loznice) koji je gostovao u Amidži šouu.

severina sa sinom i igorom

– I desna šiška ti nije dobra – našalio se.

– Dobro veče, dida – rekla je Severina.

– Moram ti reći, najzgodniji si. Moram da te pitam, gde si stavio ono kinder jaje – upitala je Seve, a on je rekao posle kraće pauze:

– Pa pojeo sam.

– Šokiran sam, rekla mi je dida – rekao je Keba zajapuren, a zatim objasnio priču o kinder jajetu.

– Ja sam jednom malom stvorenju poklonio kinder jaje (aludirajući na Severininog sina). A Nataša i Igor kad su bili mali, prvi poklon je bio kinder jaje, i nikad se nisu obradovali kao tada. Eto, preneo sam sada to… – rekao je Keba, a onda je dodao Ognjenu da moraju njih sve da pitaju.

Poslušajte Severinin razgovor sa Kebom:

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org