katarina zivkovic

Katarina Živković ugradila silikone!

Kaću su jako bolele grudi, a mama Verica je sve vreme bila pored nje, što je njoj mnogo značilo.

Pevačica Katarina Živković pre nedelju dana ugradila je silikone. Naime, Kaća je u jednoj privatnoj klinici u tajnosti povećala svoje grudi dobrom četvorkom.

– Kaća je već duži period razmišljala da poveća grudi, međutim, nikako nije imala vremena za to. Prvo joj je bilo bitno da se preseli u novi stan, a onda je usledio period sređivanja stana i kupovine nemeštaja. Sigurno sa svežim rezovima ne bi mogla fizički ne bi mogla da bude aktivna. Sad, kada je konačno sve to završila, na red su došle grudi – rekao je izvor i dodao da je Kaća veoma teško podnela operaciju.

– Iako je sve vreme bila pod analgeticima, Kaću su jako bolele grudi, što je normalno. Mama Verica je uzela odmor u leskovačkom zdravstvenom centru i sve vreme bila pored nje, što je Kaći mnogo značilo. Stalno je pored nje, daje joj lekove, menja obloge na grudima, a Kaća je širem krugu prijatelja rekla da je prehlađena i da je kod svojih – rekao je izvor, a pevačica se nije javljala na telefon da potvrdi priče.

Čitaj još  Posle Milice i Edite, i Tanja i Rada se zagrlile!

Kaća se tako pridružila plejadi pevačica iz ‘Granda’ koje su ugradila silikone: Jelena Kostov, Jelena Gerbec, Tanja Savić, Aleksandra Prijović…

izvor: Alo