Katarina Živković u vezi sa kontroverznim biznismenom?!

Banetova i njena veza je bila krizi i Katarina je našla utehu kod Ajkule.

Katarina Zivkovic

Pevačica Katarina Živković u poslednjih nekoliko dana je u žiži javnosti zbog raskida sa dugogodišnjim dečkom Banetom Jankovićem, međutim, to i nije toliko šokantna informacija, jer je poznato da se u poslednje vreme nisu slagali i da je Kaća našla utehu u zagrljaju kontroverznog biznismena Zorana Ajkovića, poznatijeg kao Ajkula.

Naime, mlada zvezda „Granda“ se izvesno vreme viđa sa Ajkulom i njihova „bliskost“ datira još iz vremena kada je bila sa Banetom.

– Kaća i Ajkula su se upoznali u diskoteci u Nišu, čiji je on vlasnik i od tada su bliski prijatelji. Međutim, vremenom su se među njima rodile simpatije i tek pre nekoliko meseci su počeli da se viđaju. Banetova i njena veza je bila krizi i Katarina je našla utehu kod Ajkule. On svakako važi za velikog šarmera, tako da nije čudno što je i pevačica tako brzo „pala“ na njega – priča dobro obavešten izvor i dodaje da se njih dvoje nisu viđali u Beogradu.

Zoran Ajkovic Ajkula

– On često putuje i nikada se nisu viđali u Beogradu. Prvo zbog ljudi koji mogu da ih vide, jer je bila u vezi sa Banetom, a i Ajkula nije dolazio u Beograd. On je često u Crnoj Gori, a i ona je nedavno tamo imala nastup. Uostalom, Zoran je zauzet čovek tako da neće javno pričati o tome sa kim se viđa kada izađe iz kuće – kaže izvor.

Do komentara Zorana Ajkovića nismo uspeli da dođemo, ali Katarinu Živković smo pozvali i bila je iznenađena našim pozivom na tu temu.

Čitaj još  Ceca pevala pred 15.000 fanova u Sofiji!

– (ćutanje od nekoliko sekundi) Napišite da nemam komentar – bilo je sve što je rekla pevačica, koja je zvučala zbunjeno i uplašeno.

Njen bivši verenik, Bane Janković takođe nije hteo da komentariše Kaćinu bliskost sa kontroverznim biznismenom.

Inače, mediji su pisali o tome kako je Bane zbog raskida u teškom psihičkom stanju, pa da je čak zbog toga pomišljao na samoubistvo, međutim, maneken se nije oglašavao tim povodom i tvrdi kako neće pričati ništa o tome na koji način su on i pevačica raskinuli.

Podsećanja radi, Kaća i Bane su u vezi bili četiri godine, a upoznali su se u rijaliti programu „Farma“. Živeli su zajedno u stanu na Novom Beogradu, a nakon raskida, maneken je morao da spakuje svoje stvari i nađe novi dom.

izvor: Alo

Facebook komentari

Leave a Reply