katarina zivkovic na utakmici

Katarina Živković na utakmici zbog dečka! (FOTO)

Zgodna Leskovčanka je iz istočne lože posmatrala utakmicu i vatreno navijala za naše reprezentativce, a posebno za svog dragog Mitra.

Ljubav između Katarine Živković i Aleksandra Mitrovića toliko cveta da je pevačica uprkos bolovima koje i dalje oseća nakon operacije grudi ipak došla na utakmicu Srbija-Albanija kako bi podržala svog dečka. Zgodna Leskovčanka je iz istočne lože posmatrala utakmicu i vatreno navijala za naše reprezentativce, a posebno za svog dragog Mitra.

– Katarina je u ložu došla u pratnji drugarice. Sve vreme je gledala u Mitrovićevom pravcu i navijala. Bila je zaista srećna i ponosna što je u prilici da bodri Mitra, a iskoristila je priliku i da se slika u loži. Kada je došlo do prekida utakmice i koškanja nakon što su Albanci pustili dron sa zastavom velike Albanije na teren, Kaća se vrlo zabrinula i samo je ponavljala da se plaši za Mitrovićevu bezbednost. Nije ga ispuštala iz vida, a malo je odahnula tek kada su svi fudbaleri otišli u svlačionicu – izjavio je izvor sa lica mesta i dodao da joj je drago što je otišla na utakmicu.

– Katarina se smirila tek kada se nakon utakmice čula sa Aleksandrom i uverila se da je dobro. Od silnog stresa koji je doživela na utakmici totalno je zaboravila na bolove koje oseća nakon operacije grudi – kaže izvor koji je upućen u celu priču.

Mitar i Kaca

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, kontaktirali smo sa pevačicom, koja nije želela previše da komentariše.

Čitaj još  Muzičari Džeja Ramadanovskog imali saobraćajnu nesreću!

– Ne pričam više o svom privatnom životu, ali iskreno mi je žao što je došlo do one katastrofe na utakmici. Navijala sam za naše reprezentativce i uvek ću to činiti – rekla je Živkovićeva.

Mitar osvojio Kaću cvećem!

Podsećanja radi, dnevni list je pre mesec dana prvi pisao o tome kako je planula ljubav između Aleksandra i Katarine. Kao što smo pisali, fudbaler Anderlehta i pevačica upoznali su se na prestoničkom splavu kada joj je srpski reprezentativac poslao cveće. Nakon toga, počeli su da se dopisuju, a upravo joj je reprezentativac Srbije obezbedio karte za utakmicu.

izvor: Alo