katarina zivkovic ljuta

Katarina Živković javno zapretila!

“Moj najveći problem je što nisam lažni moralista, što sam glasna i uvek kažem šta mislim. Ja sam normalna, mlada devojka, ponašam se i izlazim kao i svi mladi ljudi”, rekla je pevačica.

Katarina Živković nedavno se vratila sa odmora u Grčkoj, pa sada nastupa punom parom, a pritom i priprema novi album.

U razgovoru za dnevni list, međutim, najavljuje još jedan odmor na koji se sprema ovih dana.

– U Grčkoj sam odmarala sa roditeljima. Sad pripremam novi album, biće devet novih pesama, a ako sve bude išlo po planu izaći će početkom jeseni. Planiram, u međuvremenu, da sa drugaricom idem u Španiju, još nekih deset dana odmora, pa mogu reći da mi je ovo leto i radno i paradno – priča Kaća.

Ona je prošle nedelje uzburkala javnost statusom na društvenim mrežama u kojem je pomenula prevaru, ali sada kaže da ga nikom nije posvetila.

– Na društvene mreže nikad ne izbacujem ništa što je vezano za moj privatni život. Često okačim nešto što volim, kao što su slike kučića i mačića. Ni taj status nije bio vezan za nešto iz mog života i nema nikakve veze sa mnom. To sam okačila jer mi se svidelo kako je napisano, svaka čast autoru – rekla je Kaća i otkrila da li su je varali u vezama.

– Prevaru sam ranije opraštala, sada ne znam kako bih reagovala na istu. A na to da li sam nekad prevarila, ne mogu da odgovorim – ostala je zagonetna pevačica, koju smo priupitali koji je od momaka koji se povezuju s njom pravi – Radoš Zečević ili Borko Veselinović.
– Sledeći put kada neko nekog sa kim nemam ništa dovede u vezu sa mnom, debelo ću to da naplatim. Tog Radoša ne poznajem. Ne znam kako se uopšte doveo u vezu sa mnom, ne znam ko je to i ne znam kako je od toga što je hodao iza mene i mog druga dok smo izlazili iz kafića, završio kao moj dečko. Posle čujem da se bavi nekim biznisom i pomislim kako stvarno nije fer čime se sve ljudi bave. Moraću da počnem da tužim ljude – rekla je Kaća, koja više neće da trpi lažne frajere.

Čitaj još  Milica Pavlović: Posle fakulteta hoću još da studiram!

Nazivaju me alkoholičarkom, a gori su od mene

Katarina je neko ko se često dovodi u vezu s alkoholom, a pevačica kaže da je to više ne potresa.

– Moj najveći problem je što nisam lažni moralista, što sam glasna i uvek kažem šta mislim. Ja sam normalna, mlada devojka, ponašam se i izlazim kao i svi mladi ljudi. Kada ne mogu da mi nađu nešto loše, slikaju me sa čašicom i kažu da sam alkoholičarka, a gori su od mene. Ne smeta mi to više, ali ranije me je to bolelo – rekla je Katarina.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK