Katarina Živković apeluje na svoje fanove: Pomozimo Srbiji i Bosni!

Kao i mnoge druge estradne ličnosti, pevačica Katarina Živković se priključila apelu za pomoć ugroženom stanovništvu od poplava u Srbiji. Ona je tokom prethodne noći, ali i u toku današnjeg dana na svojoj Fejsbuk stranici, koja ima skoro 100.000 fanova, kako iz regiona, tako i iz inostranstva, apelovala za pomoć, i sama učestvovala u slanju SMS poruka, ističući kako je ponosna na hrabre dobrovoljce, vojnike, policajce, volontere u prihvatilištima, kao i sve ljude velikog srca koji su hrabro krenuli u odbranu naše zemlje koja se suočila sa najvećom prirodnom katastrofom u svojoj istoriji.

Katarina Zivkovic Official

– Ogromno postovanje za sve dobrovoljce, vojnike, policajce, za sve dobre ljude koji pomazu ugrozenima na raznorazne nacine, najjaci smo kada smo slozni. Uz Boziju pomoc…

– Dragi prijatelji ima nas mnogo,posaljimo bar jedan prazan sms na broj 1003, pomozimo nasoj zemlji, nasoj Srbiji. Ponosna na sve dobrovoljce, nase hrabre vojnike i policajce, volontere u prihvatilistima, kolege muzicare i sportiste kao i sve ljude velikog srca, koji su se ujedinili u ovom teskom trenutku za nasu zemlju. Nismo svi u prilici da budemo na terenu fizicki, ali smo mislima i srcem svi uz njih. Naravno, pomozimo u skladu sa svojim mogucnostima. Ljubav i solidarnost su ono sto nas krasi kada je najteze. Pruzimo i sada ruku pomoci ugrozenima (prazan sms na broj 1003 za sve mreze).

Čitaj još  Severina pokazala tetovažu! (FOTO)

Ne zaboravimo i ljude u Bosni i Hercegovini:
Pozivom na brojeve:
1458 – donirate 1 KM (M:tel, RS)
090 291 032 – donirate 2KM (BH telekom)
092 890 830 – donirate 1,80 KM (HT Mostar)

Ovo su samo su neke od poruka koje je Katarina poslala svojim najvernijim fanovima, apelujući na ljude velikog srca, da pomognu onima, kojima je to sada najpotrebnije.

izvor: Katarina Zivkovic Official