Katarina Grujić: Snimam pervezni spot sa Sarom! (FOTO)

“U glavi imam scenario prepun vrelih scena koje će izgledati bombastično, samo da nas ne cenzurišu”, poručila je mlada zvezda Granda.

Sara i Kaca

Bivše farmerke manekenka Sara Trajanović i pevačica Katarina Grujić su i posle rijalitija ostale drugarice. Njih dve uveliko razmišljaju da svoje druženje pretvore u ozbiljan poslovni plan.

– Snimaću spot za moju novu pesmu “Lutka”, pregovaram sa Sarom neke seksi scene. Ona se tu nešto nećka, ali ja imam vrlo pervezan scenario prepun vrelih scena koje će izgledati bombastično. Pesma je veoma dobra, pa mora i spot da je isprati, onako žestoko uz dve atraktivne cice. Očekujte neočekivano, samo da nas ne cenzurišu – zagolicala je maštu mlada zvezda Granda.

Pevačica se izgleda veoma uželela Sare, svoje bivše cimerke, koja se nedavno vratila iz Turske, gde je radila mesec dana.

Zajedno u provodu

Koliko vremena provode zajedno Kaća i Sara, najbolje govore fotografije.

Sara i Kaca u kafani

Naime, od kako se Sara vratila iz Turske, ona i Kaća su postale nerazdvojne. Svakog vikenda njih dve se ludo zabavljaju po beogradskim kafanama i klubovima, pa su u jednom od njih i nastale ove slike.

Sara u kafani

Prošlog vikenda u popularnoj prestoničkoj kafani ‘Staro drvce’ nastupao je Sloba Vasić, Katarinin kolega iz ‘Zvezda Granda’. Provod je bio odličan, svi su se zabavljali i uživali u Slobinom repertoaru, pa tako i Sara i Kaća. Međutim, Sara i ne deluje baš najsrećnije na slikama. Ako se uzme u obzir da je nedavno okončala vezu sa Ivanom Marinkovićem možda je i logično zbog čega Sara upravo ovako izgleda na slikama, za razliku od zadovoljne Katarine.

Čitaj još  Nataša objavila prvu zvaničnu sliku sa Ljubom!

Katarina Grujic u kafani

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.com
foto: Beogradnocu.com

Facebook komentari

Leave a Reply