katarina grujic selfi

Katarina Grujić se naljutila na novinare!

“Iako sam više puta izlazila u susret nekim novinarima, izgleda da oni to ne poštuju. Čak naprotiv, pojedini se trude u svakom mogućem trenutku da od mene naprave nešto što ja nisam i da me predstave u jednom negativnom izdanju”, napisala je razočarana pevačica.

Povodom jučerašnjih napisa domaćih novina o navodnom istinitom razlogu raskida Katarine Grujić i Borisa Stamenkovića, danas se oglasila pevačica i demantovala pomenute tekstove.

kaca i boris zaljubljeni

Naime, svi domaći portali preneli su vest kako je razlog Kaćinog i Borisovog razlaza njena ljubomora i kako je pevačica pronašla SMS poruke u Borisovom telefonu između njega i nepoznate devojke.

Pevačica se danas oglasila na zvaničnom Fejsbuk profilu i prilično ljutito, demantovala sve što je napisano. Između ostalog, Kaća je izričito navela da se pravi razlog njihovog raskida nikada neće saznati, niti iko zna pravi razlog. Prenosimo vam njen komentar u celosti:

kaca grujic fejsbuk

– Iako sam više puta izlazila u susret nekim novinarima, izgleda da oni to ne poštuju. Čak naprotiv, pojedini se trude u svakom mogućem trenutku da od mene naprave nešto što ja nisam i da me predstave u jednom negativnom izdanju. Zovu me non-stop tokom slave. Ja sve ispoštujem i svima odgovorim, iako bi im većina u tim trenucima spustila slušalicu ili isključila telefon, i oni umesto da budu zahvalni, oni za moje ime vezuju neke neistine koje nemaju veze sa realnošću. Plus me zovu sa jednom verzijom, a drugu napišu u tekstu. Jedina istina je da nismo više zajedno, ali da niko ne zna pravi razlog niti će ikada saznati!!Sledeći put ako se tako nešto desi, te „pouzdane izvore“ ćete morati da predstavite na sudu jer ću vas tužiti! Sledeći put neću upozoravati, već ću slučaj predati advokatu i završiti stvar! Malo ste preterali!

Čitaj još  Goga Sekulić zaprošena u Americi?!

izvor: www.FOLKOTEKA.org