Katarina Grujić preterala sa dekolteom?! (FOTO)

Pevačica Katarina Grujić očigledno se pokajala zbog izbora haljine koju je obukla na poslednjem snimanju “Grand parade” jer su joj bradavice sve vreme ispadale u providni dekolte. Iako se trudila da kosom prekrije nemirni deo svog tela, paparaco je uspeo da uslika Kaću kako rukom pokriva bradavicu i gura je u zatamnjeni deo svoje toalete.

Katarina Grujic dekolte

Otkad je smršala i liniju dovela do savršenstva, Kaća ne prestaje da nosi miniće i uske haljine koje ocrtavaju njenu figuru. Ovog puta, njen dekolte bio je do pupka i bio je prekriven tilom, zbog čega nije mogla da nosi brushalter, pa su joj grudi ispadale. Sve je bilo u redu dok je Kaća sedela na panju koji je bio deo scenografije, ali je problem nastao neposredno pred izlazak na scenu, gde je pevala novu pesmu “Lutka”.

Katarina Grujic dekolte

Pošto je naglo ustala, haljina se povukla, pa je pevačici ispala cela bradavica i da bi je sakrila od paparaca, brzo je prekrila dlanom i povukla haljinu. Da joj se nešto slično ne bi desilo na sceni, ona je svoju dugu, crnu kosu prebacila preko štepa na haljini koji deli til od crnog materijala. U svakom slučaju, Kaća ima šta da pokaže, pa se publika, naročito muški deo, ne bi bunio da je video isto što i mi.

Čitaj još  Hasan Dudić: Pa šta ako Šaban voli devojke?!

izvor: Alo