katarina grujic novi problem

Katarina Grujić ponovo u ozbiljnom zdravstvenom problemu

“Mnogo sam radila, dok su mi se na privatnom polju izdešavale mnoge stvari i stvorili problemi koji su pretili da ugroze moje zdravstveno stanje”, priznala je pevačica.

Kaća otkriva da razlog naglog gubljenja kilograma nisu ljubavni jadi, odlazak u teretanu ili na liposukciju već zdravstveni problemi.

– Prethodna tri meseca bila su jako stresna za mene. Mnogo sam radila, dok su mi se na privatnom polju izdešavale mnoge stvari i stvorili problemi koji su pretili da ugroze moje zdravstveno stanje. Nisam na to obraćala pažnju. Znate kako je kada imate mnogo posla, to je lepo ali i stresno. Sve to u kombinaciji sa umorom se manifestovalo na moje zdravlje. Menstrualni ciklus mi je već mesecima kasnio po nekoliko nedelja, nakon čega mi je ginekolog tražio da uradim dodatne analize i utvrdio da imam horomnski poremećaj – kaže Katarina Grujić.

Pevačica je objasnila da je zapravo hormon estrogen bio u nedostatku.

– Utvrđeno je da mom organizmu nedostaje osnovni hormon estrogen, zbog čega je došlo do neverovatnog kolapsa u mom organizmu. Odmah sam dobila određene vitamine koje sam morala da konzumiram, a ono što najviše volim da jedem morala sam da izbacim. Upravo iz toga razloga sam smršala više od deset kilograma, a posvetila sam se i zdravom načinu ishrane. To znači da više ne jedem slatkiše i peciva, već isključivo sirovu hranu – otkriva pevačica.
Pevačica je izjavila da se teško navikla na novi režim ishrane, ali da je svoj problem shvatila ozbiljno pa se pridržavala.

Čitaj još  Grob Ksenije Pajčin obišli samo najbliži!

– U prvi mah mi je bilo jako teško, ali sam uspela. Nakon dva meseca takve ishrane uz vitamine i tablete koje sam pila moj hormonski status se popravio. To me je obradovalo i nastavila sam da se hranim tako. Smatram da se ovako nešto mnogim ženama dešava, ali da se malo njih odluči da u javnosti priča o tome. Kada ste javna ličnost, svojim primerom kako ste se izborili sa određenim problemom treba drugima da pokažete da je sve rešivo i time ih bodrite – rekla je Grujićeva.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK