katarina grujic selfi

Katarina Grujić: Mojoj karijeri je došao kraj!

Mlada pevačica trenutno prolazi kroz veoma težak period u svom životu, jer su joj lekari saopštili da će zbog komplikacija sa glasnim žicama morati zauvek da okonča svoju muzičku karijeru.

Kaća, koja je nedavno imala operaciju glasnih žica moraće da odustane od svoje muzičke karijere, jer joj se stanje veoma pogoršalo, te na sve načine pokušava da se izbori sa ovom teškom situacijom u kojoj se našla.

Katarina Grujic

Naime, pevačica redovno odlazi na kontrole, a prema rečima izvora njenih bliskih prijatelja, gotovo da ne može da priča. Zbog komplikacija koje su nastale, lekari su joj naredili strogo mirovanje, a po svoj prilici neće smeti više da se profesionalno lati mikrofona, kako bi sačuvala svoje zdravlje.

Ovo saznanje potpuno je demoralisalo Kaću, koja je kako i sama kaže očajna i depresivna, jer je muzika bila njen život i jedini posao sa kojim je htela da se bavi:

– Očajna sam i tužna. Mojoj karijeri je došao kraj! Lekari su mi rekli da nikad više neću moći da pevam – rekla je Katarina Grujić.

Kaća najviša žena na estradi!

Čitaj još  Parovi: Pogledajte šta je rasplakalo Vesnu Rivas!

Katarina Grujić je jedna od najatraktivnijih pevačica Granda, ali i jedna od najviših. To se najbolje videlo na snimanju novogodišnjeg programa ove kuće.

Katarina Grujic snimanje

Žena i po i to bukvalno. Katarina Grujić je za glavu iznad svih pevačica, a to se vidi i na fotkama.

Pored nje Milica Todorović izgleda kao mala, uplašena devojčica.

Katarina Grujic i Milica Todorovic

Kako kaže pesma: “Visok bagrem nadvisio jelu…”. Pa, vala, Karatina je svakako bagrem, bar po pesmi.

izvor: Star, Blic