Katarina Grujić alergična na komarce!

Pevačica se veoma uplašila kada se jedno jutro probudila i videla koliko su joj se ruke i noge nadule i kako ima crvene pečate po telu.

Katarina Grujic

Poznata pevačica Katarina Grujić imala je nedavno pravu dramu kada su je izujedali komarci, zbog čega je imala nekoliko otoka na svom telu.

Naime, Kaća se ujutru probudila i videla nekoliko crvenih otoka na svom telu, a nakon što je posetila lekara, dijagnostifikovali su joj alergiju od ujeda komaraca i dali joj specijalni melem da maže.

– Kaća se veoma uplašila kada se jedno jutro probudila i videla koliko su joj se ruke i noge nadule i kako ima crvene pečate po telu. Odmah se požalila svojim roditeljima i otišla u dom zdravlja, gde su joj rekli da je dobila alergiju od ujeda komaraca, što ju je još više uplašilo. Ipak, doktori su je malo smirili i rekli joj da pije lekove i da će posebnim melemom, koji joj prepiše, otoci spasti već za nekoliko sati – rekao je izvor blizak pevačici.

– Evo me kod kuće, ne pitajte me ništa. Mažem svašta nešto na telo, izujedali su me komarci i dobila sam alergiju. Naduli su mi se lakat i stopalo, ne mogu nijedne cipele da obujem. Ne znam šta ću da radim, ovo je strašno – izjavila je Kaća, koja je isto veče nastupala na jednom popularnom beogradskom spavu, a već tada su joj plikovi spali, te je mogla normalno da funkcioniše.

Čitaj još  Farma: Pevačica nasrnula na drugu ukućanku!

izvor: Alo