Kaji Ostojić muž oprostio prevaru?!

Džunior svojoj dragoj plaća skupo snimanje novih spotova uprkos nedavnim glasinama koje su umalo ugrozile njegov brak sa srpskom pevačicom.

Katarina Ostojić uspela je da ubedi supruga da je fudbaler Vukašin Jovanović preko nje hteo da se opere od gej afere – kaže izvor.

Atraktivna pevačica uspela je da prebrodi bračnu krizu do koje je došlo kad su u javnost dospele njene fotografije sa orlićem Vukašinom Jovanovićem. Nakon prvog šoka zbog njihovog objavljivanja, Kaja se distancirala od medija i usredsredila na pravdanje pred suprugom Džuniorom Džekom. U tome su joj pomogli prijatelji, koji su ga preko telefona uveravali da Kaja nije bila u vezi sa fudbalerom, nego da ga zna preko zajedničkih prijatelja.

kaya i dzek dzunior na aerodromu
kaya i dzek dzunior na aerodromu

Kajino okruženje je di-džeju serviralo priču da je fudbaler preko Kaje hteo da se opere od gej afere sa jednim mladićem, te da je svesno plasirao fotografije koje su jedne večeri napravili u kućnom ambijentu kad je pomislio da bi njegovo homosekusualno opredeljenje moglo da bude otkriveno u medijima.

– U Briselu sam. Razumite me ne mogu ništa da pričam – uporno je odgovarala Kaja na pitanja o prevari, o krizu u braku i o odnosu sa Jovanovićem.

Čitaj još  Nikolinu Kovač nazvali fanovi njanjavom i bez harizme!

Pevačica u Briselu posvećeno brine o ćerki i sebi, a namerava i da uskoro objavi nove pesme. Džunior Džek joj je finansirao i novi spot, a za desetak dana Kaja će doputovati u Srbiju da ekranizuje još jednu pesmu, koji će platiti ko drugi, nego njen suprug.

izvor: Blic