katarina zivkovic sendvic

Kad ‘Zvezde Granda’ halapljivo navale na hranu (FOTO)

Ako je suditi po fotografijama koje je paparaco napravio u bekstejdžu studija na Košutnjaku, “zvezde” su toliko ogladnele da nisu mogle da dočekaju da stigne hrana, već su navalile na sendviče.

Aleksandra prijovic sendvic

Četvrto i poslednje veče snimanja „Grandovog“ novogodišnjeg programa za televiziju Prva prošlo je u iću i piću.

Kao i prethodnih dana, iza scene su se delili sendviči, a ogladnele zvezde „Granda“ jedva su dočekale da direktor Saša Popović prekine s višečasovnim snimanjem kako bi napunili prazne želuce.

sloba vasic sendvic

Ako je suditi po fotografijama koje je paparaco napravio u bekstejdžu studija na Košutnjaku, praznih stomaka bili su Sloba Vasić, Andreana Čekić, Slobodan Đurković i Biljana Sečivanović, koji su toliko ogladneli da nisu mogli da dočekaju da stigne hrana.

andreana cekic sendvic

Iako je Ana Sević u nekoliko navrata pokušala da prevari glad, to joj nije pošlo za rukom, pa se i ona prihvatila sendviča i pojela ga za tili čas.

aki markovic sendvic

Ni Aleksandra Prijović nije htela da trpi glad, pa je pojela svoj sendvič, koji je zalila vodom, a onda i viskijem.

Kad su se pevačice najele i napile, red je došao i da se popravi ruž na usnama. Tako lepe i site, vratile su se na scenu s kolegama, nakon čega je ubrzo krenulo i odbrojavanje za ulazak u 2015. godinu.

Čitaj još  Jelena Jevremović: Nekada pevačica, a danas kozmetičarka!

biljana secivanovic sendvic

Fotografije ipak govore više od hiljadu reči, pa tako imamo priliku da vidimo kako se nazovi zvezde ponašaju iza kulisa…

izvor: Kurir