katarina zivkovic i bane jankovic u spotu

Kaća vodi Baneta na krstarenje!

Katarina Živković i Branislav Janković idu na putovanje kruzerom duž obale Južne Amerike.

Pevačica Katarina Živković i njen dečko, maneken Branislav Janković idu na krstarenje duž obale Južne Amerike.

Oni će na tom putovanju proslaviti godišnjicu veridbe. Naime, Bane je pre nedelju dana, kad je bilo tačno godinu dana od kada ju je zaprosio, obradovao svoju dragu raznim poklonima! Po priči upućenih, Katarina je bila oduševljena pažnjom svog dečka, pa je brže-bolje smislila način na koji će i ona njega obradovati.

– Tačno je da planiramo neko krstarenje, ali videćemo kada. Zbog poslovnih obaveza, pogotovu u letnjem periodu, ne mogu još da odredim datum putovanja. Praktikujem da tako lepe događaje u životu uvek proslavim – rekla je Živkovićeva.

Inače, putovanje brodom traje petnaest dana, a jedna od najpopularnijih zvezda „Granda“ i maneken obići će brojna egzotična mesta na kojima dosad nisu bili.

Kaća večeras pravi ludilo

Katarina Živković večeras će pevati u „Fensi kafani“. Kao i uvek na njenim nastupima, ovaj popularni beogradski lokal biće krcat, a Kaća će se potruditi da svojim hitovima i numerama svojih kolega napravi odličnu atmosferu. Bane će je podržati, pa će sa prijateljima uživati u ambijentu i dobrom štimungu.

Čitaj još  Milena Ćeranić razočarala fanove!

izvor: Kurir