Jovana se pomirila sa Stanijom i nastavlja da pljuje Danijela! (VIDEO)

“Čula sam da je Danijel imao ljubavnu vezu sa nekim Markom iz Podgorice. Posle svega toga ću definitivno morati da se testiram na HIV”, otkrila je Jovana.

Jovana Nikolic

Tačka na brak Jovane Nikolić i Danijela Alibabića neće biti tek tako lako stavljena jer nakon što su, do skoro supružnici, danima punili novinske stupce, manekenka je odlučila i da u televizijskim emisijama otvoreno govori o svim detaljima svoje neuspešne bračne zajednice, te je izjavila da će nakon kratkog braka sa Danijelom morati da se testira na HIV.

Testiranje na ovu seksualno prenosu bolest uzrokovano je Danijelovim gej aferama za vreme braka, što je Jovana potkrepila činjenicom da se Danijel viđao sa izvesnim Markom iz Podgorice.

– Čula sam da je Danijel imao ljubavnu vezu sa nekim Markom iz Podgorice. Posle svega toga ću definitivno morati da se testiram na HIV – rekla je Jovana prilikom gostovanja u emisiji “Amidži šou” koja će biti emitovana sutra uveče.

Podsetimo, manekenka i pevač započeli su ljubavnu vezu na imanju u Lisoviću tokom trajanja četvrte sezone rijalitija Farma. Danijel je Jovanu zaprosio na Farmi, a venčali su se nedugo nakon napuštanja imanja. Skandal je izbio nedavno kada je Nišlijka obavestila medije da je njihovom braku došao kraj jer ona više ne može da trpi fizičko maltretiranje i Danijelove homoseksualne sklonosti.

Jovana: Stanija, izvini što ti nisam verovala da je Danijel gej!

“Kad mi je Stanija rekla da je Danijel homoseksualac nisam joj verovala, sada za to plaćam”, kaže razočarana misica.

Jovana i Stanija

Stanija i Jovana su se upoznale na „Farmi“ a prijateljstvo je puklo kada je starleta javno komentarisala da sumnja da je Danijel Alibabić gej. Jovana joj to nije oprostila i nisu razgovarale do juče, kada su se u Novom Sadu srele i pomirile.

– Ispostavilo se da je jedino Stanija bila u pravu za mog muža, iako su je svi dočekali na nož i napali je. Pa i ja sama. Bila sam zaljubljena i slepa kod očiju – rekla je Jovana.

Ona je nakon gostovanja u „Amidži šou“, koji će biti emitovan sutra, priznala da se ogrešila o Staniju.

– Htela sam i javno da se izvinim devojci koja je, još na „Farmi“, pokušala da mi skrene pažnju na Danijelovu seksualnu orijentaciju. Odmah mi je pružila ruku pomirenja.

Čitaj još  Uskoro novi spot grupe Hari Mata Hari!

Stanija je Jovanu ugostila u rodnom gradu, a rekla je da smatra da je bivša misica uradila veliku i hrabru stvar, kao i da ima njenu punu podršku.

– Podržala sam je pre svega kao žena ženu, a onda i kao nekoga ko se našao u nezavidnoj situaciji. Želim joj da u svemu ovome istraje do kraja i da ne poklekne. Nikada se nisam mešala u njihovu vezu pa kasnije ni u brak. Nisam znala šta se među njima dešava – kaže Stanija povodom Jovaninih navoda da ju je Danijel i fizički zlostavljao.

Starleta dodaje da je sigurna da ima još ovakvih, kako kaže, „paravanskih brakova“.

– Nije mi drago što sam bila u pravu. O ovakvim stvarima se uvek ćuti kod nas. Muškarci koriste ženu zarad lične promocije i prikrivanja svoje seksualnosti. To je strašno – kaže Stanija.

Jovana: Seka zna kako mi je

Seka Aleksić je prokomentarisla na Tviteru da Jovana zarad popularnosti u medijima pljuje svog muža, nazvavši je „idiotom koji svaki dan priča o svom privatnom životu“.

– Ja sam čula da se i njoj desila slična situacija, ali ona o njoj nije želela da javno govori. Očekivala sam da će me bar ona razumeti, ako ne i podržati, ali nikako nisam očekivala osudu s njene strane – rekla je Jovana.

Na to se Stanija nadovezala:

– Koliko se sećam, u knjizi „Javna tajna“ opisana je upravo Sekina situacija sa bivšim dečkom, ali nikada se o tome nije javno govorilo. Jovana je odabrala drugačiji put, i ja je podržavam, zato što smatram da se o tome ne sme ćutati.

izvor: Kurir, Blic