jovana nikolic

Jovana Nikolić: Bivša manekenka i voditeljka, danas radi u kladionici!

Nakon razvoda dobila je priliku da se okuša kao voditeljka na “Grand” televiziji, ali se ni tamo nije dugo zadržala, pa je bila primorana da se vrati u svoj rodni Niš.

Šira publika je manekenku Jovanu Nikolić upoznala prilikom učešća u realitiju “Farma”, gde je upoznala pevača Danijela Alibabića i sa njim započela ljubavlju romansu koja je krunisana brakom.

Ipak, krah njihove veze pratio je skandalozni razvod i more optužba koje je iznela na račun pomenutog pevača, poput toga da ju je maltretirao i da je homoseksualac.

Nakon razvoda dobila je priliku da se okuša kao voditeljka na “Grand” televiziji, ali se ni tamo nije dugo zadržala, pa je bila primorana da se vrati u svoj rodni Niš, a sada stižu informacije da već izvesno vreme radi u kladoinici u Leskovcu.

Jovana Nikolic 2014

– Jovana, bivša Danijelova žena, već neko vreme radi u jednoj kladionici u Leskovcu, gde kuca tikete. Jeste ljubazna i prijatna, ali je mnogima iznenađenje da posle svega radi u kladionici. Zašto to ne objavite?! – poruka je koja je stigla od anonimnog čitaoca.

Čitaj još  Dragan Marinković Maca: Džinović u kafani nikada nije platio račun!

Redakcija domaćeg portala pokušala je da stupi u kontakt sa Jovanom putem broja koji je poznat, ali je ona bila nedostupna za komentar.

Inače, Jovana je nedavno ponovo dospela u javnost i to zahvaljujući bivšem suprugu Danijelu Alibabiću.
OVDE pročitajte šta je Danijel rekao za Jovanu.

izvor: Opera