miljana se izgubila u beogradu

Još jedan blam učesnice rijalitija

Simpatična Nišlijka je dva dana pred povratak u rijaliti provela u izolaciji u jednom beogradskom hotelu, ali joj je bilo dozvoljeno da ode kod frizera i kozmetičara.

Učesnica popularnog rijalitija, Nišlijka Miljana, u sredu uveče oko ponoći se vratila u vilu u Zemunu nakon pregovora s produkcijom rijalitija.

Simpatična Nišlijka je dva dana pred povratak u rijaliti provela u izolaciji u jednom beogradskom hotelu, ali joj je bilo dozvoljeno da ode kod frizera i kozmetičara. Baš na povratku sa tih tretmana Kulićevu smo sreli u Bulevaru kralja Aleksandra kako dezorijentisana ide tamo-vamo, prelazi s jedne strane ulice na drugu, pa opet nazad. Sve vreme je pokušavala nekog da dobije telefonom, ali taj neko joj se nije javljao dobrih 15 minuta. Kad je konačno dobila vezu, počela je da viče.
– Dođite po mene odmah! Ne znam gde sam, čekaj da vidim šta piše… Bulevar kralja Aleksandra, kod neke sam kafane. Požurite, smrzla sam se – histerično je pričala Miljana, a onda je saslušala sagovornika i stala na mesto koje joj je rekao.

Čitaj još  Aleksandra doživela novu traumu!

Za pet minuta taksi vozilo je došlo po nju i odvezlo je u hotel. Miljana se 15. februara vratila u popularnu vilu, a prilikom ulaska primetili smo njenu novu frizuru, ali i znatno punije usne. Izgleda da je Kulićeva tog dana, pored feniranja, ubrizgala i hijaluron u usta, kako bi do kraja parirala ostalim učesnicama rijalitija.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE