Jelenu Jovanović rasplakali fanovi!

Jelena Jovanović tokom boravka na ‘Farmi’ stekla je puno obožavaoca koji je podržavaju u svemu što radi, a nedavno je dobila i veoma dirljivo i emotivno pismo od četiri devojke koje je podelila putem društvene mreže Fejsbuk.

Jelena Jovanovic

Svojim učešćem u rijalitiju ‘Farma’ i vezom sa odbojkašem Edinom Škorićem, Jelena Jovanović je napravila ogroman pomak u svojoj karijeri, pa pored brojnih nastupa dobila je i veliki broj fanova koji je podržavaju u svemu što radi.

Jelena je putem društvene mreže Fejsbuk podelila vrlo emotivno pismo od četiri devojke koje su njene vatrene obožavateljke:

– Ti si neko ko ne traži previše, nego ceni ono što ima. Sama krčiš trnovit put prema uspehu i dokazuješ da si borac. Hrabra si, odlučna, istrajna, borbena, skromna, pre svega dostojanstvena. Čak i onda kada doživiš poraz, ne dozvoli da ti u očima zablistaju suze jer zli ljudi će se tome radovati kao svom uspehu. Rasteraj svaki tmuran oblak koji nosi nevreme svojim osmehom, uvek imaj na umu da si jaka i da možeš da hodaš ponosno… – samo je deo pisma koje je oduševilo pevačicu.

Čitaj još  Sara ostavila Akija: On nije dečko za mene!

Pismo za Jelenu

Ponosna na svoje fanove pevačica se pored fotografije sa pismom zahvalila devojkama i napisala: “Hvala devojke!”

izvor: Svetplus