Jelenu Jovanović rasplakali fanovi!

Jelena Jovanović tokom boravka na ‘Farmi’ stekla je puno obožavaoca koji je podržavaju u svemu što radi, a nedavno je dobila i veoma dirljivo i emotivno pismo od četiri devojke koje je podelila putem društvene mreže Fejsbuk.

Jelena Jovanovic

Svojim učešćem u rijalitiju ‘Farma’ i vezom sa odbojkašem Edinom Škorićem, Jelena Jovanović je napravila ogroman pomak u svojoj karijeri, pa pored brojnih nastupa dobila je i veliki broj fanova koji je podržavaju u svemu što radi.

Jelena je putem društvene mreže Fejsbuk podelila vrlo emotivno pismo od četiri devojke koje su njene vatrene obožavateljke:

– Ti si neko ko ne traži previše, nego ceni ono što ima. Sama krčiš trnovit put prema uspehu i dokazuješ da si borac. Hrabra si, odlučna, istrajna, borbena, skromna, pre svega dostojanstvena. Čak i onda kada doživiš poraz, ne dozvoli da ti u očima zablistaju suze jer zli ljudi će se tome radovati kao svom uspehu. Rasteraj svaki tmuran oblak koji nosi nevreme svojim osmehom, uvek imaj na umu da si jaka i da možeš da hodaš ponosno… – samo je deo pisma koje je oduševilo pevačicu.

Čitaj još  Romana tuži bivšeg dečka zbog klevete!

Pismo za Jelenu

Ponosna na svoje fanove pevačica se pored fotografije sa pismom zahvalila devojkama i napisala: “Hvala devojke!”

izvor: Svetplus