jelena karleusa pretnja zatvorom

Jeleni Karleuši preti pet godina zatvora!

Jelena Karleuša ni juče nije uspela da savlada svoje izopačene nagone, već je nastavila da u svom divovskom stilu pljuje redakcije “Alo!” i “Blic”, a posebno koleginicu, koja ju je prekjuče putem SMS-a zamolila da prokomenatiše izjavu Dare Bubamare, koja ju je uporedila sa svojim psom.

Nakon što je uz salvu najpoganijih uvreda poručila novinarki da se pripazi, Karleuša je na svom Tviter nalogu objavila i privatni broj novinarke, kojoj dva dana neprekidno preti čopor ozlojeđenih osoba! To joj nije bilo dovoljno, već je isto to objavila i na svom Fejsbuk profilu, gde je ponovo, na sebi svojstven način, pozvala na linč naše koleginice, ali i redakcija!

karleusa tviter alo

– Tu se vidi i službeni telefon kurvetine koja sebe naziva novinarkom, pa kako ona može da uznemirava mene i mnoge druge, možete i vi nju! Demokratska zemlja, zar ne? – napisala je diva pored telefona naše koleginice, koja se potom našla na udaru vernih fanova JK!

Zbog opravdanog strahovanja za svoju sigurnost, naša koleginica je presavila tabak i protiv samozvane dive podnela krivičnu prijavu Prvom osnovnom tužilaštvu. Novinarka je tužiocu dala izjavu u kojoj je opisala čemu je sve bila izložena u poslednja dva dana, a takođe je pokazala i sve preteće SMS-ove, koji joj neprekidno pristižu na privatni broj! Prijava će se obrađivati redovnim putem, kako zakon nalaže, a sudeći po onome što je navedeno u prijavi, divovska istraga joj ne gine!

Prema Krivičnom zakoniku, za delo ugrožavanja bezbednosti, kao i za poziv na linč, divin srednji prst koji je juče pokazala našem listu mogao bi lako da isprlja zatvorske rešetke! Zakonom propisana kazna zbog ugrožavanja bezbednosti novinara je od šest meseci do pet godina zatvora!

Čitaj još  Sara konačno priznala vezu sa Ivanom! (FOTO)

Na nezapamćeno uznemiravanje novinara i redakcija reagovalo je juče i Udruženje novinara Srbije (UNS)!

– Smatram da je svaka vrsta pretnje novinarima neprihvatljiva. S obzirom na to da je Jelena Karleuša javna ličnost, morala je da povede računa kako se ophodi prema novinarima. Na tužilaštvu je sada da proceni da li u njenim objavama i porukama ima elemenata krivičnog dela, nakon toga očekujem da reaguju – rekao je Petar Jeremić, predsednik Izvršnog odbora UNS-a.

karleusa pretnja alo

Jecu iskulirala njena “armija”

Diva je juče na Fejsbuku ostavila i broj redakcije “Alo” lista, pozivajući svoje fanove da nam se jave i kažu šta misle o našem listu. Na njenu žalost, niko od armije poštovalaca njenog lika i dela nije se juče javio našoj ljubaznoj sekretarici. Pitanje je da li je to posledica toga što je od njene umišljene armije ostao samo “streljački vod“ sa Ušća ili zbog toga što niko više ne reaguje na njene ispade i ludosti.

izvor: Alo