jelena vuckovic celulit guza

Jelena Vučković pokazala guzu i celulit!

Sa prvim danima leta naše poznate dame iz toplije garderobe ulaze u šortseve, majice i haljine koje više otkrivaju nego što pokrivaju, pa tako rizikuju da pokažu i ono što možda ne žele. Jedan od primera je Jelena Vučković, koja je prisutnima pored svoje guze pokazala i celulit, koji se ocrtavao na njenim butinama.

 

Pevačica se na snimanje emisije “Grand parada” pojavila u toliko kratkom šortsu da je otkrivao polovinu njene zadnjice. Po dolasku u studio na Košutnjaku svi su pogledali u Jeleninu pozadinu, koja je brzo pala u drugi plan, jer se na butinama ocrtavao celulit, koji ova zvezda “Granda” nije pokušavala da sakrije.

Iako mnoge pevačice kubure sa “pomorandžinom korom”, Vučkovićevu to očigledno ne potresa previše, a potvrda toga su i same fotografije na kojima ona ne obraća pažnju na celulit, već je više okupirana time kako joj stoji šorts.

Ona je nekoliko puta nameštala svoje kratke pantalonice od teksasa, a da joj je pomalo bilo i nelagodno u njima, pokazala je kada je rukom prešla preko zadnjice pokušavajući da izvuče pantalonice koje su se uvlačile tamo gde ne bi trebalo.

Čitaj još  Bane Mojićević postao tata po drugi put!

Da li će Vučkovićeva preduzeti određene mere i početi sa prikrivanjem celulita, nije nam poznato, ali da ćemo je još viđeti u kratkim haljinama i šortsevima, u to smo ubeđeni.

izvor: Alo