Jelena ubijena u svojoj kući, svekar pao na poligrafu?!

Obrt u istrazi nastao je kao posledica sumnji da su u zločin umešani i neki članovi porodice, kao i da pevačica nije ubijena na nasipu.

BEOGRAD – Desetorica inspektora i forenzičara upala su juče pre podne u kuću porodice ubijene Jelene Krsmanović Marjanović u Borči, obavili detaljan pretres svih objekata i odneli nekoliko kesa sa stvarima. 

Obrt u istrazi nastao je kao posledica sumnji da su u zločin umešani i neki članovi najuže porodice, kao i da je pevačica možda ubijena u svojoj kući, a telo bačeno u kanal.

Uz to, Jelenin svekar Vladimir Marjanović, kako Kurir saznaje, pao je na poligrafskom ispitivanju posle ubistva njegove snaje.

U okviru istrage ubistva pevačice Jelene Marjanović, iz kuće Marjanovića policija je danas u kesama odnela svu obuću od više članova te porodice.

Obuća će detaljno biti analizirana i veštačena zbog eventualnog pronalaska određenih tragova. Obuća će detaljno biti analizirana zbog eventualnog pronalaska tragova.

Ispred porodične kuće Marjanovića danas je bila ekipa forenzičara i inspektora, a policija je u prisustvu svedoka pretresala je kuću i dvorište. Posle pretrage kuće i dvorišta kuće Marjanovića, forenzičari i inspektori su odneli dve kese i tepih.

Jedna ekipa inspektora je otišla sa kesama, dok je stigao novi policijski džip. Kada su svi napustili kuću, Zoranov otac Vladimir zaključao je kapiju.
Na nekim fotografijama koje su pronađene u porodici, ubijena pevačica Jelena Marjanović je ili isečena, ili pocepana.

Čitaj još  NOVI SPOT: Jelena Jovanović - "Moj greh" (OFFICIAL VIDEO 2015)

Naš izvor iz istrage otkriva još jedan bizaran detalj:

– Na fotografijama koje smo pronašli u porodici našli smo i neke na kojima je Jelena isečena ili je taj deo fotografije pocepan. Pored toga, ispitali smo nekoliko ugostitelja kod kojih je Jelena pevala, a Zoran je pratio. Neki od njih su nam rekli da su se oni često svađali i da su to čak i gosti mogli da primete – otkriva naš izvor.

izvor: EPK