jelena i miki haos van farme

Jelena i Miki nastavili sa polivanjem van Farme (VIDEO)

“Da li je moguće ovo? Podsećam vas da smo u studiju i da je oko nas veoma skupa oprema”, pitala je šokirana voditeljka.

Iako su mnogi mislili da će na žestoke sukobe biti stavljena tačka po završetku rijalitija, učesnici Farme nastavili su svoje ratove.

Oni se i dalje viđaju u specijalnim emisijama koje, kao i do sada, vodi Dušica Jakovljević, pa se još jedno okupljanje bivših farmera održalo sinoć na Televiziji Pink, kada su gledaoci postavljali pitanja svojim rijaliti favoritima.

Kao što se i moglo očekivati, ponovo je došlo do žustrih svađa u studiju, a nekolicina farmera prešla je granicu, pa su izazvali pravi haos. Akteri jedne od najburnijih svađa bili su Jelena Golubović i Miki Mećava, koji su se u studiju ispolivali vodom i jogurtom, pa su se tokom žive emisije svi razbežali po studiju, pa i voditeljka, kojoj ovo nije prvi put da prisustvuje nimalo prijatnim scenama.

Jelena Golubović polila je jogurtom svog nekadašnjeg prijatelja Mikija Mećavu, on joj je uzvratio vodom, a ostali farmeri su se razbežali po studiju.

Čitaj još  Premijera spota: Vladimir Preradović - "Lepo je bilo" (OFFICIAL VIDEO)

– Da li je moguće ovo? Podsećam vas da smo u studiju i da je oko nas veoma skupa oprema. Niste došli ovde da prosipate jogurt i vodu – rekla je Jakovljevićeva.
Miki Mećava bio je šokiran razvojem situacije i činjenicom da se ovakvo ponašanje toleriše te je napustio emisiju.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

Leave a Reply