Jelena Marjanović živa bačena u kanal?!

Postoji mogućnost da je Jelena Krsmanović dovezena kolima preko njive i da je tad već bila bez svesti. Ubica ju je svirepo udarao u glavu upravo u kanalu u kom je pronađena.

Jelena Krsmanović Marjanović (33) preminula je od udaraca u glavu, a pre smrti davljena je u vodi. Nezvanični rezultati obdukcije potvrdili su da na telu pevačice nije bilo vidljivih povreda. Takođe, patolozi su utvrdili da je ubijena dan pre nego što je njeno telo pronađeno u kanalu na nasipu u divljem naselju Crvenka kod Borče.

Prema saznanjima Kurira, policija razmatra dve teorije o ubistvu zvezde „Granda“. Jedna je da je dovezena kolima kroz njivu i da je tad već bila bez svesti. Druga je da ju je ubica svirepo udarao u glavu upravo u kanalu u kom je pronađena i da se nesrećna žena davila dok ju je ubica udarao u glavu.

– Dobila je oko 20 udaraca direktno u glavu, od kojih je jedan između petog i sedmog bio smrtonosan. Na telu nije bilo drugih povreda, a utvrđeno je i da se žrtva neposredno pre ubistva nagutala vode – rekao je izvor blizak istrazi.

Naš sagovornik dalje dodaje da je sve veća sumnja da je Jelena ubijena na nekom drugom mestu i donesena bez svesti, a potom bačena u kanal.

– Tome u prilog ide i činjenica da na licu mesta nisu pronađeni tragovi borbe, kao ni DNK napadača. Sumnjivo je i to što je telo pronađeno u neposrednoj blizini zemljanog puta u njivi. Taj put je na nekoliko metara udaljen od mesta gde je telo pevačice pronađeno, te ubici nije bio problem da telo doveze kolima, preskoči jedan kanal da napravi desetak koraka do drugog kanala i u njega spusti telo – objašnjava izvor.

Čitaj još  Aca Lukas besan zbog Sonjine odluke!

Prema njegovim rečima, tu teoriju bi mogla na neki način da potvrdi i činjenica da je jedna Jelenina patika pronađena na oranici između ta dva kanala.
– Postoji mogućnost da neko ko je nosio telo nije primetio da je patika žrtve ispala. To je ostalo neprimećeno jer je ubica najverovatnije telo pevačice bacio u kanal po mraku, oko 20.30 časova, na dan njenog nestanka.

Inače, ekipa novinara i juče je bila ispred doma Marjanovića. Jelenin suprug Zoran, koji od poslednjeg pretresa skoro da nije izlazio iz kuće, juče je prvi put sedeo u dvorištu i sunčao se.

izvor: Kurir