Jelena Kostov: Maštam o venčanju

Zvezda „Granda“ mašta o svadbi, braku i deci koje priželjkuje u skorijoj budućnosti s izabranikom Miljanom.

Jelena Kostov

Otkad se pre dve i po godine zaljubila u Miljana, pripadnika sprske žandarmerije, Jelena Kostov promenila je poglede na svet i potpuno drugačije doživljava „opasne“ policajce.

– Mogu da potpišem da su žandarmerci najbolji momci, prave mace i dobrice, iako odaju sasvim drugačiju sliku. Iza maske opasnih i namrgođenih muškarca kriju se dobre i neiskvarene duše – rekla je pevačica iz Dimitrovgrada.

Sa sjajem u očima ona priznanje da sanja o porodici sa troje dece i da sebe često zamišlja u venčanici.

– Imam 30 godina i kažu da je vreme za udaju. Priznajem da sanjam o venčanici i svadbi, i Miljan to zna, ali ume da me pita kako mi te ceremonije nisu dosadile posle toliko svadbi na kojima sam pevala. Ali nije isto gledati i biti akter. Inače, ja obožavam svadbe i sa najvećim žarom pevam mladencima – kaže Jelena i glasno se smeje na našu opasku da će možda ovaj tekst Miljana podstaći da je konačno i zaprosi.

Muzika je stvar ukusa

Govoreći o karijeri, Jelena kaže kako pevači spremaju različite pesme za različita tržišta.

Čitaj još  Ovo morate videti: Kako Lepa Lukić 'pokazuje' srce?!

– Dobra stvar i isplativa za pevače je pojava singla, a posebno što mogu da se rade namenski za različita tržišta. Tako sam novu pesmu „Jedina u gradu“ uradila sa „Big tajmom“ za diskoteke u dijaspori i već pravimo lom, dok kod nas ne vole taj spoj folka i repa – iskrena je Jelena.

izvor: Blic