Jelena Karleuša stala na stranu Veljka Ražnatovića?!

JK se rano ujutru oglasila povodom napada na Cecinog sina Veljka Ražnatovića i jedna je od malobrojnih koleginica koja joj je pružila podršku.

Jelena Karleusa

Jelena Karleuša jedna je od malobrojnih pevačica koja je ustala u odbranu sina Cece Ražnatović, Veljka, koga je grupa navijača Partizana napala u Ulici Ljutice Bogdana!

Karleuša je osetila potrebu da se nađe svojoj koleginici u teškoj situaciji pa je napisala dva tvita, od kojih je doduše jedan obrisala. Poznato je da je Karleuša u lošim odnosima sa Svetlanom Ražnatović, ali od jutros je pisala tvitove u odbranu Ražnatovića.

Najveći problem za Karleušu su novinari, dok ostale aktere sukoba ne pominje.

– Novinari na malog Ražnatovića kidišu kao zveri željne krvi. Ide mi to na k. A nekada su virili ili iz Arkanovog dupeta ili iz njegovog gepeka – napisala je ona.

Karleusa tviter

Podsetimo, Veljka Ražnatovića navodno je napala grupa od 30-ak mladića ispred kuće u kojoj živi. U nedelju ujutru, grupica je organizovala sačekušu i napala ga kada je krenuo da isprati društvo. Navodi se da je Ražnatović pukom srećom zadobio samo lakše povrede, jer su se napadači razbežali posle nekoliko minuta.

Čitaj još  INTERVJU: Maja Marijana o zlostavljanju

Galama je probudila i Cecu, koja je odmah istrčala na ulicu.

izvor: Kurir